Limanda tekrar işlerin düzelmesini bekleyeceksiniz artık...
Bunun için de önce doların düşmesini yani ithal malların ucuzlamasını,sonra TR nin büyümesini yani cari açığın artmasını bekleyeceksiniz artık...
saygılar/başarılar
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
cok düşdü ufakdan ufakdan alıma gcececm
Tarantulaların düşmanı arılardır , arı sokunca zehirini verir ve tatantula felç olur , sonra arı tarantulanın içine yavrularını enjekte eder ve yavrular tarantulayı canlı canlı yiyerek büyürler , tarantula kıpırdayamaz ama canlıdır , bu hissede korkutma bahanesi ile buralara geldi ama hareket edecek yeri kalmadı , gurur ve inat yaptığı için gidemiyor , alınan her lot kıpırdayamayan tarantulayı canlı canlı yemeye benzer , tahta yapıcıya büyük acı verir , Ben almaya devam , yatırım tavsiyesi değildir
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günlük bollinger hala dar
https://atlantis.udhb.gov.tr/istatis...istik_yuk.aspx
bu linkte AY seçiyorsunuz.
Sonra GÖSTER düğmesine basıyorsunuz.
Limanlara göre yi seçip DOWNLOAD ediyorsunuz.
Trabzon Limanı iş hacminin değişimi (düşüşü) sadece İTHALAT-İHRACAT hacmindeki düşüş ile açıklanamaz.
Neden?
Çünkü ithalat-ihracat hacmi (Türkiyenin yarı yarıya azalmış değil)
oysa limanın hacmi azalmış
Dilim varmıyor ama kayıtdışı iş mi yapıyorlar acaba. Kendim yazdım kendim komik buldum bu ifadeyi.
Yalnız şunu söyleyim Trabzon Limanı Ruslarla iş yapan bir liman.
Rusya ile dış ticaret hiçbir zaman resmi kayıtları doğru tutulmaz.
..
Temmuz'da hacimlerde biraz kıpırdama var gibi.
Kağıdın en önemli artısı elinde çok ciddi NAKİTİ var ama o nakdi de maalesef GRUBA veriyor.
Yani Albayraklara
Bununla birlikte ben yıl sonunda 2018 yılındaki kar rakamına ulaşacaklarını düşünüyorum.
Yani 38 milyon TL ye (ilk 6 ayda 24 milyon TL kar var bunun 14 lük kısmı demirbaş satışından)
2020 yılında da 1.50 TL temettü kimse için sürpriz olmasın.
1.50 / 6,96 = %21.5 lik NET getiri
Tarantula felç , kıpırdayamıyor , tam etini canlı canlı yeme zamanı , belki korkutmak için 6,5 ları deneyebilir. Yatırım tavsiyesi değildir
Son düzenleme : yelgec; 20-08-2019 saat: 12:01.
Yer İmleri