Sayfa 431/900 İlkİlk ... 331381421429430431432433441481531 ... SonSon
Arama sonucu : 7198 madde; 3,441 - 3,448 arası.

Konu: YGYO-Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. O değilde ben şu leventteki 210 metrelik binanın lansmanı ne zaman yapılacakmış

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. felaket tellalları çıkmış yav arkadaş engin işçi parasını hisse satıp öder inanmayın bunlara taşeronu ona yıkmayın ha galip ya da engin kullanıp sattıklarını alttan koyarlarr ama metro satmış ky almış kulahıma anlat tabanı açtıktan sonra zaten ky korkudan satmıştır iş galibin alım satım yaptığı kurum aynı zamanda pazt aşağı gibi yapıp bence topuklar çarşambaya kadar normal seyir sonra artar gibi ytd

3.  Alıntı Originally Posted by efe575 Yazıyı Oku

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    116 milyon lot varmış galip e 50 milyon vermiş geriye 66 milyon kalmış acaba bu gediğin sattığı 42 milyon bu 66 milyon olabilir mi diye düşünmüyor değilim

VIA_A1_1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

acilnumara Guest
    Benim bildiğim galip kyden malı topladıktan sonra bu hisseye en az 5 tavan yaptırır.Yani 1.50 ye getirir sonra halka arz eder.

5. Bu kamil yönetim kurulundanda istifa etmişti dimi..
    Neler oluyo acaba???????

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Valla hani derler ya zenginin malı züğürtün çenesi misali bizimkisi

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. ben cimere cumhurumuza yazacağım arkadaşlar hep beraber yazalım hareket edelim bakalım cumhurumuz 100 hatta binlerce mesaj aldığı zaman galibe ne diyecek cimere bimere yazın özellikle cimer tamam kağıdı çıkarsa tepe olsa girmesaeydin kardeşim olurdu ama burda resmen nitelkli yapılan bir şeyler var ben şahsen galip milli iş adamı ağa dedim girdim ağa tam şener şen ne govir ne verir cimere yazın arkadaşlarınızda deyin 10 dk alır ytd

8. Kutman malı satamaz galipten yardım ister,O da pegyoyu satışa vermek için 1.49 yapıp ardından 0.70 e getirir.Bu arada kutman pegyo dan da şu kadar sattim der.Yeşil daha yükselmemişken patron satış yapacak haberleri çıkmıştı.Yeşil hisseyi borsada direkt satamazdı, satmadan önce bildirmesi gerekti.Galibin tezgahı emrinde 1000 tane kimlikle açılmış hesaplar var.Mal tezgahta satılır arkadaşlar.Mal tezgahta satılır.Galip hisse almadı komisyonunu aldı.

Sayfa 431/900 İlkİlk ... 331381421429430431432433441481531 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •