Sayfa 431/1002 İlkİlk ... 331381421429430431432433441481531931 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 3,441 - 3,448 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. Sua; %+0.098
    ktm; %+0.12
    nnf; %+0.73
    opb; %+0.52
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

2.  Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    Sua; %+0.098
    ktm; %+0.12
    nnf; %+0.73
    opb; %+0.52
    NNF ye nereden baktiniz acaba ?

3.  Alıntı Originally Posted by Cancan88 Yazıyı Oku
    NNF ye nereden baktiniz acaba ?
    MKK yatırımcı sayfasından.
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

4.  Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    Sua; %+0.098
    ktm; %+0.12
    nnf; %+0.73
    opb; %+0.52
    çok teşekkürler.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

5.  Alıntı Originally Posted by sevinen Yazıyı Oku
    SN black mirror emeklerinize sağlık, tablo gene kitli kalmış kopyasını oluşturamıyoruz rica etsem kilidini kaldırabilir misiniz?
    Rica ederim , tesekkurlerin en buyugunu aslinda tablonun yaraticisi admustafa ustad hakediyor. Kilidi acmayi unutmusum yine kusura bakmayin. Bol kazanclar, saygilar.

Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    Teşekkürler ederiz emeğinize

MAC de yine bir takım değişiklikler var sanırım az cok da tahmin ediliyor ne oldugu.Yatay kapandığını açıkladı.0.01

80 kalem hisse olduğu icin biraz zahmetli ama bir AFS de olsa super olur
    Afs ve aoy ekleme planim var fakat bir turlu vakit bulamadim. Vakit bulamadigim icin diger 3 adet yabanci fonuda guncelleyemedim. Onumuzdeki ay ekleyebilirim saniyorum.

Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Her ay bütün fonları siz giriyorsunuz teşekkürler
    Bence bu işi ortaklaşa yapmak lazım, gönüllü olan herkes bikaç fonun girişini yapabilir.
    Böylece hem siz daha az uğraşmış olursunuz hem de güncellemeleri daha hızlı yansıtmış oluruz
    Rica ederim yuji ustad. Haklisiniz bu isi gonullu arkadaslar ile ortaklasa yaparsak daha hizli sonuc aliriz. Yerli hisse yogun fonlar ve aes kolay, beni cok zorlamiyor fakat yabanci hisse yogun fonlar yorucu oluyor ayri bir emek gerektiriyor.

6. Üstatlar TFF - TEB PORTFÖY YABANCI BYF FON SEPETI FONU içeriğine baktım da ETF ler var ama içeriklerini çok anlamadım.
    İçeriğini bilen var mıdır acaba?

7.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    Üstatlar TFF - TEB PORTFÖY YABANCI BYF FON SEPETI FONU içeriğine baktım da ETF ler var ama içeriklerini çok anlamadım.
    İçeriğini bilen var mıdır acaba?
    bende varken aşağıdaki portföyü yapmıştım umarım sizde açılır.

https://tr.investing.com/portfolio/?...tlbz84Pw%3D%3D

içinde avrupa, abd, gelişen ülker, japonya ve rusya etflri var. rusya en başarısızı diğerleri iyi gidiyordu, amerikan borsaları satışa başlayınca sattım çıkarttım elimden., şöyle bir sıkıntı yaşadım, bu etfler ingilterede trade ediliyor, eğer amerikan borsası düşüşle başlayıp sonra toparlarsa size sadece düşüş yanısyor londra erken kapandığı için

8.  Alıntı Originally Posted by meci Yazıyı Oku
    bende varken aşağıdaki portföyü yapmıştım umarım sizde açılır.

https://tr.investing.com/portfolio/?...tlbz84Pw%3D%3D

içinde avrupa, abd, gelişen ülker, japonya ve rusya etflri var. rusya en başarısızı diğerleri iyi gidiyordu, amerikan borsaları satışa başlayınca sattım çıkarttım elimden., şöyle bir sıkıntı yaşadım, bu etfler ingilterede trade ediliyor, eğer amerikan borsası düşüşle başlayıp sonra toparlarsa size sadece düşüş yanısyor londra erken kapandığı için
    çok teşekkürler hocam yardımınız için.

Sayfa 431/1002 İlkİlk ... 331381421429430431432433441481531931 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •