Sayfa 431/7020 İlkİlk ... 3313814214294304314324334414815319311431 ... SonSon
Arama sonucu : 56156 madde; 3,441 - 3,448 arası.

Konu: Sanat Mozaik

1. "Romeo, beni seviyorsan soyle bana acikca. Kolayca elde edilmis saniyorsan beni eger, catayim kaslarimi, naz yapip ''Hayir,'' diyeyim sana, Ta ki sen kapanasin ayaklarima. Yoksa dunyada yapmam oyle bir sey. Dogrusunu istersen guzel Montague, cilginca seviyorum seni; belki de bu yuzden hoppaca buluyorsundur benim hareketlerimi; ama inan sevgilim, daha bagli olacagim sana Daha kurnaz olup da cekingen duranlardan. Itiraf etmeliyim ki, daha cekingen davranmaliydim, ama farkina varmadan ben, seni sevdigimi agzimdan isitmissin. N'olur bagisla beni, hafiflige yorma sakin, karanlik gecenin aciga vurdugu caresizligimi." William Shakespeare, Romeo ve Juliet

"O ,nobile Romeo, se davvero mi ami ,dillo apertamente,e se credi che io mi lasci conquistare troppo facilmente, arricciero' la fronte e saro' cattiva,e mi neghero', cosicche' tu abbia ragione di corteggiarmi: altrimenti ,non saprei negarti niente per tutto l'oro del mondo. O bel Montecchi ,io sono davvero troppo innamorata, e ti potresti interpretare questo comportamento come frivolo. Ma abbi fede in me, mio buon signore, ed io sapro' dimostrarmi anche piu' leali di coloro che sanno offire in modo migliore la loro modestia."

2.  Alıntı Originally Posted by Terraluna Yazıyı Oku
    Amerikali diplomat, siyaset bilimci ve siyasetci Henry Kissinger'in dogum gunu (22 Eylul 1923)

"Fatih Sultan Mehmet' in onbesinci yuzyilda erken bir cok-kutupluluk modeli uygulayan Italyan kent devletlerine orgutledigi gibi " Siz 20 devletsiniz, kendi aranizda anlasmazlik icindesiniz ... Dunyada tek bir imparatorluk, tek bir inanc ve tek egemenlik olmalidir."

"As Sultan Mehmed the Conqueror admonished the Italian city-states practicing an early version of multipolarity in the fifteenth century, "You are 20 states . . . you are in disagreement among yourselves . . . There must be only one empire, one faith, and one sovereignty in the world."
    hiç heves etme
    artı
    boyle damar filan girip
    yönlendirme de yapma....
    fatih te de se , kissinger da
    buna izin vermeyecez .....
    kissinger son nefesini verdiğinde de , öncesinde de , buna inanabilir.

3. Bilbo ve Frodo Baggins. Hobbit Day

4. Avustralyali rock muzisyeni, sarki yazari, kitap yazarı, senaryo yazari Nick Cave'in 60.dogum gunu

https://www.youtube.com/watch?v=BAMZYpZi_M4

5. Netflix, Stephen King 'in yazdigi ayni adli romanindan uyarlanan suc-drama-korku filmi 1922'nun fragmanini yayinladi.

6. Showtime, bugun Eski ABD Baskani Bill Clinton'in James Patterson ile birlikte kaleme aldigi "Kayip Baskan" romaninin tum haklarini satin aldigini acikladi.

Romanda, Baskan Clinton ve Patterson ABD'li bir baskanin ortadan kaybolmasinin sasirtici oykusunu, yalnizca bir ofis calisaninin bilebilecegi ayrinti duzeyiyle - guclu ve benzersiz bir gerilim yaratarak anlatiyorlar.

Aciklama, bugun Showtime Networks Inc Baskani ve CEO'su David Nevins tarafından yapildi.

http://variety.com/2017/tv/news/bill...me-1202566222/

7. The CW, Supernatural'in 13.sezonundan yeni fotolar paylasti.

Sayfa 431/7020 İlkİlk ... 3313814214294304314324334414815319311431 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •