Sayfa 431/1006 İlkİlk ... 331381421429430431432433441481531931 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 3,441 - 3,448 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Fonlara oldum olası kılım. İşini iyi yapan, iyi getiren var illa ki ama kontrol senin elinde değil. Boğulacaksam kendi denizimde boğulurum. Benim portföyüm benim fonum. Borsalara zaten veriyoruz % masraf al/sat için. Foncunun yaptığı da çoğu zaman alıp/tutmak. Piyasa boğa iken hepsi kazanıyor, ayı gelince çoğu normal yatırımcı gibi nal topluyor. E ayı piyasasında para kazanamayacaksa o zaman ben fon yöneticisine niye % veriyorum?
    Ayni fikirdeyim...

6 aylik cari giderierimi karsilayacak bir miktari da vadesiz hesap gibi TCD de tutayim dedim demez olaydm..

Hem likit fon getirisinden oldum, hem de %10 kaybettim anaparadan...

Oysa cadde cocugunu dinlemeli ve usd almali idim cari giderler icin tuttugum parama...

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Sayın Invest dolar bazlı getirisi nedir??
    Dolar her geçen gün rekor üstüne rekor tazeliyor.!
    Bol kazançlar.!
    karabatak sen ortalıkta yokken dolar alıyoruz, sen ortaya çıktığında satmaya başlıyoruz. Sağlam indikatörsün vesselam

3. 2023'te seçimden sonra sana dolar bazlı getirisini söylerim.

4.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ayni fikirdeyim...

6 aylik cari giderierimi karsilayacak bir miktari da vadesiz hesap gibi TCD de tutayim dedim demez olaydm..

Hem likit fon getirisinden oldum, hem de %10 kaybettim anaparadan...

Oysa cadde cocugunu dinlemeli ve usd almali idim cari giderler icin tuttugum parama...

Syg,

Yüzde 10 gibi bir zarar söz konusu olamaz..

.................

Şimdi...

2016 sonunda dolar 3 den 3.90 a giderken tastamam aynı laflar söyleniyordu burada..
    Borsa düşmediği gibi 70K lardan 120K ların üstüne fışkırdı 2017de..
    Keza daha geçen sene dolar 8.60 lara giderken (yine battık bittik edebiyatı) bi türlü düşmeyen borsa ardından 160.000 lere fışkırdı..

Yine aynı badem-katar oyunu sahnede..

Arada ufak versiyonları ile bu benim 2016 dan beri saydığım 5. operasyon..
    Bankalarda 250 milyar dolar varlık dururken doların yükselmesi fışkırmadan başka bir sonuca yol açmaz..

Halka arzlara ilgi yeniden canlanıyor

Son yapılan halka arzlara ilişkin sonuçlar bireysel yatırımcı talebinin yeniden canlandığını gösterdi. Yaz aylarında yapılan halka arzlara katılan bireysel yatırımcı sayısı 20 binlere gerilerken, son gelen halka arzlarda yeniden 100 binin üzeri görüldü.
    Beleşe para topluyorlar.!!!
    Adamlar. işi biliyor.!!!
    Paranın maliyeti sıfır.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Alıntı Originally Posted by GrandturkInvest Yazıyı Oku
    2023'te seçimden sonra sana dolar bazlı getirisini söylerim.
    Nasrettin hoca misali.!!
    O zamana kadar atı alan çoktan üsküdarı geçer.!!!

Alamanda 1. Sınıfta öğretiliyor.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 431/1006 İlkİlk ... 331381421429430431432433441481531931 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •