Sayfa 431/2494 İlkİlk ... 3313814214294304314324334414815319311431 ... SonSon
Arama sonucu : 19952 madde; 3,441 - 3,448 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. SON DAKİKA!
    Bulgaristan, casusluk yaptıkları gerekçesiyle Rusya'nın Sofya Büyükelçiliği'nde görevli 70 diplomatı sınır dışı etme kararı aldı.
    Zamanında Rusya'nın 1 numaralı müttefiğiydi.

2. Uzun Çavuş
    @uzuncavus_
    ·
    47d
    1-
    @nedimsener2010
    Benim kontrolümde olan
    @freudun_talebe
    isimli sayfa Twitter tarafından kapatıldıktan sonra, aynı isimle sahte hesap açan bazıları benim söylemediğim şeyleri, ben söylemişim gibi yazıyorlar. Bu sayfa bana ait değil diye tekerrür kere düzeltme
    2- yaptım. Senin hakkında o sözleri ben söylemedim. Ancak sen haklı olarak benim söylediğimi düşünüp bana pislik demişsin. Benim çocuklarım var. Bu kelime onları üzer. Bu kelimeyi lütfen düzelt. Eğer ki düzeltmezsen, benim pislik olmadığım, kim olduğumu Ak partinin
    Uzun Çavuş
    @uzuncavus_
    ·
    49d
    3- en önemli isimlerinden birisi ile yaptığım telefon görülmesini herkese dinletmek zorunda kalacağım. O kelimeyi ben söylemedim. Bunu lütfen düzelt. Ben düşmanınız olabilirim ancak pislik değilim. Şerefli bir düşmanım.
    ......................................

3. Nedim Şener
    @nedimsener2010
    ·
    6d
    Sen dahil kimse benim hakkımda bir şey söyleyemez, ancak hakaret ve küfür edebilirler. Hayatında toplu iğne başı kadar açığı olan biri değilim. Pislik lafını da kullanmadım ben. Bunların marifeti, varsa sözün bu FETÖ’cülere PKK, DHKP-C artıklarına söyle.
    Nedim Şener
    @nedimsener2010
    ·
    2d
    2-suç örgütü liderlerinden özür dileyecek de değilim. Ama buna rağmen eğer bir AKP’li benim hakkımda menfi bir şey söylemişse bu onun ********liğidir, onunla da hesaplaşırım. yayınlamazsan senin de ondan farkın kalmaz
    Özür dile demiyor. "Pislik" sözcüğünü düzelt diyor. Nedim Şener düzeltmiş.
    Bundan kaset falan çıkmaz.

4. Emre Efser
    @EmreEfser
    ·
    2s
    FETÖ’nün yayın organı Zaman Gazetesi yazarları Ali Bulaç, Mümtazer Türköne, Şahin Alpay ve Ahmet Turan Alka hakkındaki yurtdışına çıkış yasakları kaldırıldı ve el konulan dijital materyalleri iade edildi. Yargı eliyle FETÖ’cüler bir bir aklanıyor.

5. İsveç ve Finlandiya'nın Nato üyeliğine yeşil ışık yaktılar.

Yazık oldu, dik duramadılar. Ruslar artık güvenmezler.

Çok yanlış. Finlandiya'nin Rusya ile 1300 km siniri var.

6. Hikmet Durgun
    @hikmetdurgun
    ·
    39d
    🔴Türkiye, Finlandiya ve İsveç’in NATO üyeliğine dair engelleri kaldırdı.

7. Rusya paralel ithalata izin verdi. Fikri mülkiyet sahibinin izni olmadan(marka, tasarım, patent) Batılı ülkelerin ürünleri, İran’da olduğu gibi, Rusya’da da satılabilecek. Son dönem TL’nin değer kaybıyla ünlü markaların taklit ürünlerinde yaşanan artış iyice patlama yapacaktır.

Sayfa 431/2494 İlkİlk ... 3313814214294304314324334414815319311431 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •