Benim anladigim exante 1 milyon yedirdi tabandan 600 daha çalışıyor alıcı az
Benim anladigim exante 1 milyon yedirdi tabandan 600 daha çalışıyor alıcı az
cemaş fiili dolaşımı brüt takastan önce yuzde 23 idi şimdi yuzde 13 olmuş. cemaş a yeni yabancı ortak gelmiş. (yüzde 10 exante ltd şirketi) brüt takas açıklamasıyla lotlar şirketin elinde patlamış gibi duruyor. hiç kimse de bu olaya değinmemiş forumlarda. ytd.
SPK aldığı kararla yeni ky yi korudu ama hissede olan ky yi ise resmen biçti..bunun hesabı seçimlerde dahil gereken her yerde sorulur..
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gel gel yapıyorlar.
Alanlar ortalam düşürmek için alan ky.
Ama daha erken.
Yarın hatta öbürgüne bakmak lazım.
Ben şahsen 1,5 leri görücek diyorum artık.
Aman sayın abim,böyle şeyler yazma.burada spk nın dogru yaptıgını savunan arkadaşlar var.yok 6,7 tl den hisse mi alınırmış,utanmasalar spek yada rıza iyi yaptı diyecek şahıslar var.bu hisse yarın 4 gün tavan kapatsa spk neler yapar neler.
Sent from my iPad using hisse.net mobile app
bugün bozulabilir taban. sanırım bu kadar ky. 1 milyon kadar
Sent from my iPad using hisse.net
Yazarm kardesm hakkaten hala hirsz ve rusvetci tayfasni savnyolar akil alacak gibi degil borsann anasni aglatti bu SPK nin mevcut yonetmi kücuk yatrmcya zarar ettrcez patronlari zangin edecez diye insanlari yatrmdan soguttular her 4 hiseden biri brut takasta be boyle sacmalkmi olur her hisseee muhakkak brut takas yems rezalet yonetm
yahu bu borsa birtek bizim ülkemizde mi var neyse Dow Jones, NASDAQ, Dax vs kuralları koyun adam gibi ister çıksın ister insin karışmayin ne oluyorsa olsun bizde biliyoruz şelale olacak ama SPK müdahalesi durumu beter hale getiriyor
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri