kimin ne yaptıgi belli degil .. bu kadar çakalın arasında bizi harcarlar tek gerçek bu ..
Metro almış .50 kuruştan.aman dikkat edelim de.allahtan kapa baktım bu sefer girmeden.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Patron galip é virman.galipde kendi diğer aracı kurumlarına virman.ne ala memleket.sonra KY galip daha satma di ki diye düşünür.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunun dibi ne olur sizce? Toparlaması ne kadar zaman alır? Bence bir taban + ertesi gün % 10 civarı düşüş ile en çok 45 gibi bir yerlerden dönebilir 40 altına sarkacagini düşünmüyorum en kötü senaryo bu benim gözümde.
Satılacak lot sayısı ne kadar acaba bunu bilen ky girer mi veya elinde olanlar yeniden alır mı?
Her türlü hile var ülke de adalet olsa perşembe ve cuma günü yapılan işlemler için sorumlu olan izin veren uygulayan herkesin kellesi alınır aynı gün içinde 82 görüp 64 kapatması soygun ve hırsızlıktan başka bir şey olamaz...
Iyi senaryo olacak ise pazartesi tabana yakın bir yerden tepki verio 64 üzerinden kapanış ile hissenin şoktan kurtulması olur..
Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir
Galip iki gunluk islemlerini atacagim
Denizdeki 50 milyon galip melununun
Ay basindan beri takas
Son iki gun takasi
Satilan lot miktari 0.68 ort satildi
Kalan lotu galip denen melunun
683 bin lot kalan elin de
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
49 milyon 200 bin ortalama satis maliyeti yukarda
Adam satacak mali 600 bin lot
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yani Kamil Galipe,galip bahcivana, bahçıvan aşçıya,hepsi bir olup bize ...... durumu var şuan hissede...(
GM Discovery II+ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri