Sayfa 432/691 İlkİlk ... 332382422430431432433434442482532 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 3,449 - 3,456 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

Sn hissedar aman ha bu topikte benim için sizin satmamanız hayati önemde.Satarsanız analizleri kesersiniz aman ha.Bu kağıt satılacak kağıt değil.Al sat ı beceremem ama gidecek kağıdı hissederim kağıtda beklemeyi bilirim,borsada da ama az ama çok hep kazanırım.Bu kağıtda hedef çok büyük yapılan her şey büyük bir planla yapılmış ve film hala devam ediyor ,bunu sizin ve sn tahminci nin sayesinde gördüm,sn hayek sanırım sattı o konu dışı,aman ha bu macerayı çok ama çok güzel bitirelim,ben de sattığım zaman hem tüm lotu hem maliyeti hem de tüm maceramı burda yazacağım.Ama daha çok ama çok erken aylarca satmam ,6 aylık bilanço sonrası çok değişik işler olacak gibime geliyor.

Bu arada bugünkü takas nasıldı acaba

3.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bu arada bugünkü takas nasıldı acaba
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

4. Bugün Bank Of, A1 ve İş hepsi alıcı taraftaydı, 1.02 üzerinde güçlü bir yükseliş trendi beklediğimi belirtmiştim şimdilik hedefi 1.08 gibi görünüyor. 1.00 üzeri artık sert hareketlerin olabileceği bölgedeyiz o nedenle kimseyi etkilememek adına alım satım fiyatlarımı paylaşmayı uygun görmüyorum. YTD
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

Sn tahminci paylaşım için teşekkür ederim.Takası farkettiyseniz geçen gün bank of malı kustu dediğiniz takasın aynısı,tek fark bank of sağdan sola geçmiş.Bence elbet ortada ciddi olarak ne alım var ne satım,bence mal toplanmış ,artık abrakadabra zamanı yaklaşmış demektir.

Siz paylaşmasanız da sizin tarzınıza uygun günler başladı gene,marj hafiften trade e imkan vermeye başladı.Size rastgele diyorum,şansınız bol olsun.Benim durum herzamanki gibi,tek lot satış yok hala alıma devam.1.10 üstü alımları keserim,ondan sonrası bir müddet seyrederim

Ben trader olsam sabah hemen alış girerim ,bu spek ilk bir saat bekliyor ,saat 11 den sonra coşuyor bir pik yaptırıyor,sonra o pikin bir tık altında sabah açılışının bir tık üstünde kapatıyor.Gerçi kime akıl veriyorsam,benimki tereciye tere satmak oldu.)))))))))) Trader olsam dedim ya ,benden trader falan olmaz o işte kesin her gün batardım,zor iş günlük trade,çok sağlam strateji ve soğukkanlılık lazım,bende o meziyetler yok.

Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    Bugün Bank Of, A1 ve İş hepsi alıcı taraftaydı, 1.02 üzerinde güçlü bir yükseliş trendi beklediğimi belirtmiştim şimdilik hedefi 1.08 gibi görünüyor. 1.00 üzeri artık sert hareketlerin olabileceği bölgedeyiz o nedenle kimseyi etkilememek adına alım satım fiyatlarımı paylaşmayı uygun görmüyorum. YTD
    Ben dün 1.09 ve 1.10 mayınladıydım.
    Bugün bir tık aşağı döşeyeyim 1.08 tahmini üzerine🙏

Sayfa 432/691 İlkİlk ... 332382422430431432433434442482532 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •