Sayfa 432/1000 İlkİlk ... 332382422430431432433434442482532932 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 3,449 - 3,456 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

1. 7.16191' de E yapıyor gibi yaptı, terse getirdi, 7.14 e kadar geniş mi alacak, komboya mı dönecek..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    sn stonhand,

Üçgenin bir kenarı yok, ikigen gibi görünüyor.

Bir de nikinizde tam ortada e harfi eksik görünüyor.

3.  Alıntı Originally Posted by balık Yazıyı Oku
    Daha sonra trend dönüşü mü bekliyorsunuz?

Selamlar
    Bu son tebliğden sonra bir şey beklemiyoruz Sn Balık, sayıyoruz işte..can sıkıntısı..

4.  Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    sn stonhand,

Üçgenin bir kenar yok, ikigen gibi görünüyor.

Bir de nikinizde tam ortada e harfi eksik görünüyor.
    Yıllar önce öyle kaldı napim stonehand diyeceğimize stonhand yazıldı sonrada değiştirmedim.

üçgense tamam yahu mis gibi üçgen e noktasın üçgen dışında yapar çünkü kamular baskılıyor ama ciğer söker citi, teb ve bnp öyle kolay değil o adamlarla uğraşmak.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

5. ipin ucu kimde şimdi? kim çiziyor bu grafiği? piyasa tamam da, her ne kadar kamu merkez vs baskılasa da, karşıda bir talepte var görünüyor. yoksa şimdiye çökerdi

6.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Müteahhitler ve emlakçılar bu haberi çok sevmiş olmalı.
    Yetki alabilme koşulları ne acaba ? Olacakları düşününce ağız dolusu sövesi geliyor insanın ama bir salon beyefendisi olarak ben yapamıyorum.
    beypazarı alırsak boşanabiliyor muyuz sonra burada sorayım dedim bilginiz var mı

7. 7.14 e gitti savaş çıktı..

8.  Alıntı Originally Posted by ayyan Yazıyı Oku
    ipin ucu kimde şimdi? kim çiziyor bu grafiği? piyasa tamam da, her ne kadar kamu merkez vs baskılasa da, karşıda bir talepte var görünüyor. yoksa şimdiye çökerdi
    Muhtemelen, -barlara bakınca, piyasaya bıraktılar, piyasa da 7.16191'e E yi koydu...sonra yine bir yerlerden müdahale geldi, şimdi de 7.14-7.15 meydan muharebesi, uzun falankslarla..kimin gücü kime yeterse..

Sayfa 432/1000 İlkİlk ... 332382422430431432433434442482532932 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •