Sayfa 432/999 İlkİlk ... 332382422430431432433434442482532932 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 3,449 - 3,456 arası.

Konu: Viop - XXI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,184
     Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Macd sıfırı yukarı kesmediği sürece zaten sat devam ediyor demektir ki vermeleri de normal.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    çok ince teknik işler. dışarıdan izleyince yada pozisyonuna göre hareket ettiğinde izlemesi zevkli oluyor.
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    mesajı ilk okuduğumda oha dedim
    Oha demedim, doğruları yazmış diye düşündüm [emoji23][emoji23][emoji23]

3. Hareket belli banka short endeks long. Tepki bile veremiyorlar. Nerden short açarsan ac para yazıyor.

4. Bİr daha kriz çıkarsa paramın %75 iyle aracı kurum alır yatarım. Ne hacimler dönüyor be.

5.  Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    o ekranımda yok çok oldu atalı 113 bin dibi ezmeye çalışırken almak yürek isterdi. robot olmak lazım.
    Tek ekranımda olan senet o benimde, baskasına hiç bakmıyorum, hem hacimli hem müşterisi bol hemde günlük marjı yüksek
    Hamdım Piştim Yandım

Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Danıştay'ın Ayasofya'nın müze olması kararını iptal etmesinin ardından Ayasofya'nın cami olmasını sağlayan kararnameyi imzaladığını Twitter'dan duyurdu. Erdoğan, paylaşımına "Hayırlı olsun" yazdı.

7. Ayasofya'nın cami olarak ibadete açılması da hayırlı olsun. Yeni krizimiz de hayırlı olsun. Tomarla kredi çekenlere ve bu kredileri veren bankalara da hayırlı olsun..
    Selâm olsun çocuklarımızın Türk bakışlarına...

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bugün sosyal medyada paylaşılan bir video var
    artvinde ******** or.çocuğu bi p.i ç anne ayı ve yavrusunu köpekleride üstlerine salarak öldürüyoor
    o ayıyı ölüren şerfsizi içeri tıkmazlarsa borsanın ayularının laneti o şeref sizin üstüne olsun
    insanlığımdan utandım içim acıdı yüreğim dağlandı.
    Beni en çok utandıran ise bu ******** mahlukata verilen destek mesajları idi. Elime silah alıp hepsini taramak istedim.

Sayfa 432/999 İlkİlk ... 332382422430431432433434442482532932 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •