Sayfa 432/682 İlkİlk ... 332382422430431432433434442482532 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 3,449 - 3,456 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1. Birbirinizle didismek.hosunuza mi gidiyor cidden soruyorum. Herkes fikrini mantıklı bir şekilde paylassin bir sorun yok. Açıkçası burda herkesin fikirlerini dikkatlice.okuyan biriyim deger veriyorum bazen yararlı oluyor da ama fikrim zikrim kendime ait.

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by eski bir dost Yazıyı Oku
    ne saçmalıyorsun arkadaşım sen? sen kimsin ki seni karalayayım. sanki gazetede köşesi var. hayır anladığın da yok lakırdı olsun diye boş boş yazmışsın. bir tane faydalı kelamın da yok.

2 dakika önce 2.40tan satan 2.30dan alır rahat olun diyor. objektif tarafsız yazıyormuş. sevsinler seni. aklını kendine sakla.
    bak efendi ol, akilli ca düşün, ben dediğimde hisse 2,40 ile 2,41 de idi şimdi 2,32 ye geldi, gördünmü ne oldu, ben gördüğümü yazıyorum ki insanlar kar etsinler.

3. Arkadaşlar birbirize kotu seyler yazmayın .Ben büyük bir zararla cıktım.MÜBAREK RAMAZANDIR onun suyu hürmetine.Bunları yapan kim ÇAYCI... BUDEREREN ÇOK SU AKACAK GİBİ .BİRBİMİZİ UYMEYELİM.

4.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    bak efendi ol, akilli ca düşün, ben dediğimde hisse 2,40 ile 2,41 de idi şimdi 2,32 ye geldi, gördünmü ne oldu, ben gördüğümü yazıyorum ki insanlar kar etsinler.
    yahu git allahın cahili. sürekli efendi ol, dallama, gerizekalı deyip adamı çileden çıkarma. benim yazdıklarıma cevap yazma.

tamam sen çok iyi biliyorsun ben bilmiyorum. hepsinde sen haklısın ben hatalıyım.

5. Ramazanın hatrına,Allah rızası için haklı bile olsanız kötü söz söylemeyin...Lütfen...

6.  Alıntı Originally Posted by asuzm Yazıyı Oku
    Ramazanın hatrına,Allah rızası için haklı bile olsanız kötü söz söylemeyin...Lütfen...
    la havle dedim kapattım konuyu. kusura bakmayın, hakkınızı helal edin.

7. Kürkçü dükkanı hareketlendi, tilki -ben değilim diyor. Y.T.D.

ASUS_T00J cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 432/682 İlkİlk ... 332382422430431432433434442482532 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •