Sayfa 433/831 İlkİlk ... 333383423431432433434435443483533 ... SonSon
Arama sonucu : 6645 madde; 3,457 - 3,464 arası.

Konu: TUKAS - Tukaş Gıda Sanayi

1.  Alıntı Originally Posted by kücükyatirimci Yazıyı Oku
    klasik bir halka arz örneği , önemli olan bundan sonraki hareketleri olacak sonraki destek 7-6 tl arasında pek bakmadım detaylı. Şirkette sıkıntı yok ama halka arz kağıt üzerinde oldu bence alıcılar satıcılar tamamen muamma. Kaynak yaratma olabilir, yeni ortak olabilir yerli-yabancı bir sürü seçenek var, sermaye arttırımına hazırlık olabilir... Çarşambaya kadar ekstra haberler gelebilir. Hissenin doğal hareketleri bayadır yok gibi teknikçi arkadaşlar o yüzden pek ılımlı değiller. Kişisel görüşüm kötü olan sona erdi gibi satış bitti (devam edebilir)ama bu satış kötü/iyi buna zaman karar verecek. ytd
    50 milyon ciddi lot 500 milyon TL para aldı adamlar. Bunu Niğde’deki yatırıma kullanacaz yada şirketin %20’sine şu ortak oldu gibisinden bir haber gelirse buralar dip olur kağıt geri döner yukarı.

Ama altı dolmazsa bu satışın biraz daha tadımız kaçacak gibi duruyor. Patron geç haber verip manuplasyon yaptığı için kapattılar işleme, muhtemelen bgn yarın yeni bir haber de gelecek, inş iyi haber gelir.

Şu ortamda böyle bir satışın amacını yukarıda saydığım nedenler dışında(bedelli de gelebilir bkz pengd) anlamak güç. Eğer satış devam etmeyecekse az değil 50 milyon(piyasada 43 vardı) lot 9 gibi bir seviyeden el değişti demektir ve alan zararına satmak istemeyeceğine göre kağıt yukarı dönecektir. Benim kafamı karıştıran asıl konu patron son 2 günde satış yaptığını belirtmiş ama kağıt 8 taban yedi. Ya önceden başladı satışa ve kapa sanki 2 gündür satıyormuş gibi ceza yememek için yanlış bilgi verildi. Yada insider bilgi var bir grup patrondan önce sattı çıktı. Şimdilik çok mide bulandırıcı bir süreç işliyor, inşallah kötüsü geride kalmıştır. Buna müsade eden SPK’ya ise denecek söz yok maalesef. Bundan sonra her zamanki gibi kynin kafasına sıkan tedbirleri getirmezler inşallah bu sefer yanımızda olurlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,181
    2 gün içersinde altı dolmazsa ciddi bir zararla karşı karşıya kalırız. Taban açar ve devamı gelir. Ben tesis için satış yapıldı haberinin geleceğini düşünüyorum...
     Alıntı Originally Posted by jebaha Yazıyı Oku
    50 milyon ciddi lot 500 milyon TL para aldı adamlar. Bunu Niğde�deki yatırıma kullanacaz yada şirketin %20�sine şu ortak oldu gibisinden bir haber gelirse buralar dip olur kağıt geri döner yukarı.

Ama altı dolmazsa bu satışın biraz daha tadımız kaçacak gibi duruyor. Patron geç haber verip manuplasyon yaptığı için kapattılar işleme, muhtemelen bgn yarın yeni bir haber de gelecek, inş iyi haber gelir.

Şu ortamda böyle bir satışın amacını yukarıda saydığım nedenler dışında(bedelli de gelebilir bkz pengd) anlamak güç. Eğer satış devam etmeyecekse az değil 50 milyon(piyasada 43 vardı) lot 9 gibi bir seviyeden el değişti demektir ve alan zararına satmak istemeyeceğine göre kağıt yukarı dönecektir. Benim kafamı karıştıran asıl konu patron son 2 günde satış yaptığını belirtmiş ama kağıt 8 taban yedi. Ya önceden başladı satışa ve kapa sanki 2 gündür satıyormuş gibi ceza yememek için yanlış bilgi verildi. Yada insider bilgi var bir grup patrondan önce sattı çıktı. Şimdilik çok mide bulandırıcı bir süreç işliyor, inşallah kötüsü geride kalmıştır. Buna müsade eden SPK�ya ise denecek söz yok maalesef. Bundan sonra her zamanki gibi kynin kafasına sıkan tedbirleri getirmezler inşallah bu sefer yanımızda olurlar.
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
    Namık Kemal

3. Adamlar yüzde yirmi hisseyi 10 liradan halka ırz ettiler vay be, burası Türkiye dedirten durum işte. Eskiden patronlar satmadan bildirmek zorundaydı şimdi satıp bildiriyor , böyle olunca da soygun sadece patronun işi değil devlette buna yol açmış oluyor.

4.  Alıntı Originally Posted by Sasa500 Yazıyı Oku
    2 gün içersinde altı dolmazsa ciddi bir zararla karşı karşıya kalırız. Taban açar ve devamı gelir. Ben tesis için satış yapıldı haberinin geleceğini düşünüyorum...

Benim de düşüncem bu yönde ama karşıdakiler imansız hırsızlar olunca tedirginlik hat safhada. Ek olarak bu kadar malı herkes kyye itelediler diye ahkam kesiyor ama ky aldı tabi fakat bunun bence küçük bir kısmını oluşturuyor. 500 milyon TL lik alımı kynin yapması hele böyle bir hissede kolay değil. Anlaşmalı şekilde tabana basıp ordan verdiler birilerine. Bu 2 gün önemli alan da tek bir fon yada kişiyse payı %5’i geçeceği için kapa bildirim yapmalı bu süreçte.

Diğer soru ise madem anlaşmalı gitsin virman yapsın kağıdı böyle öldürmek yerine, kote lotların aktiften satışı gibi bir zorunluluk mu var acaba? Yaktı beynimizi bu süreç kafamda deli sorular.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by Serdar yildiz Yazıyı Oku
    Kardeş 5 milyon yaklaşık lot satmış bunuda ortalama on liradan satsa 50 milyon lira para eder. Bilmedigin şeyi iddia etme
    50 milyon.

https://www.kap.org.tr/en/Bildirim/847927

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,181
    Evet bu aslında müthiş bir haber patronumuz mali bize mal yıktı! Haber göndermeden spk 25/1b maddesine göre bize ayrılma hakkı vermeli !!!!!!
     Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
    Namık Kemal

7.  Alıntı Originally Posted by jebaha Yazıyı Oku
    Benim de düşüncem bu yönde ama karşıdakiler imansız hırsızlar olunca tedirginlik hat safhada. Ek olarak bu kadar malı herkes kyye itelediler diye ahkam kesiyor ama ky aldı tabi fakat bunun bence küçük bir kısmını oluşturuyor. 500 milyon TL lik alımı kynin yapması hele böyle bir hissede kolay değil. Anlaşmalı şekilde tabana basıp ordan verdiler birilerine. Bu 2 gün önemli alan da tek bir fon yada kişiyse payı %5’i geçeceği için kapa bildirim yapmalı bu süreçte.

Diğer soru ise madem anlaşmalı gitsin virman yapsın kağıdı böyle öldürmek yerine, kote lotların aktiften satışı gibi bir zorunluluk mu var acaba? Yaktı beynimizi bu süreç kafamda deli sorular.
    Bildim kadarıyla tahtada satmadan devrederse sermaye artırımı diye birşeyler oluyor diye biliyorum

8.  Alıntı Originally Posted by Serdar yildiz Yazıyı Oku
    Pardon gözden kaçtı sizler doğrusunuz özür dilerim.
     Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Olayın vahameti ile yanlış anladım ve düzelttim sabah kardeş ozurde diledim bunun için iki dakika içinde

Sayfa 433/831 İlkİlk ... 333383423431432433434435443483533 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •