2 gün içersinde altı dolmazsa ciddi bir zararla karşı karşıya kalırız. Taban açar ve devamı gelir. Ben tesis için satış yapıldı haberinin geleceğini düşünüyorum...

Originally Posted by
jebaha
50 milyon ciddi lot 500 milyon TL para aldı adamlar. Bunu Niğde�deki yatırıma kullanacaz yada şirketin %20�sine şu ortak oldu gibisinden bir haber gelirse buralar dip olur kağıt geri döner yukarı.
Ama altı dolmazsa bu satışın biraz daha tadımız kaçacak gibi duruyor. Patron geç haber verip manuplasyon yaptığı için kapattılar işleme, muhtemelen bgn yarın yeni bir haber de gelecek, inş iyi haber gelir.
Şu ortamda böyle bir satışın amacını yukarıda saydığım nedenler dışında(bedelli de gelebilir bkz pengd) anlamak güç. Eğer satış devam etmeyecekse az değil 50 milyon(piyasada 43 vardı) lot 9 gibi bir seviyeden el değişti demektir ve alan zararına satmak istemeyeceğine göre kağıt yukarı dönecektir. Benim kafamı karıştıran asıl konu patron son 2 günde satış yaptığını belirtmiş ama kağıt 8 taban yedi. Ya önceden başladı satışa ve kapa sanki 2 gündür satıyormuş gibi ceza yememek için yanlış bilgi verildi. Yada insider bilgi var bir grup patrondan önce sattı çıktı. Şimdilik çok mide bulandırıcı bir süreç işliyor, inşallah kötüsü geride kalmıştır. Buna müsade eden SPK�ya ise denecek söz yok maalesef. Bundan sonra her zamanki gibi kynin kafasına sıkan tedbirleri getirmezler inşallah bu sefer yanımızda olurlar.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
Namık Kemal
Yer İmleri