Sayfa 433/433 İlkİlk ... 333383423431432433
Arama sonucu : 3458 madde; 3,457 - 3,458 arası.

Konu: GSRAY - Galatasaray Sportif

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,032
     Alıntı Originally Posted by YATIRIM_UZMANI Yazıyı Oku
    gs topiğinde fb yorumu yapmakla ceza mı alınıyor ? 2 lere göz kırpıyordu hani ? bir şey bilmiyorsun bari bilenden bir şey öğren. cehalet böyle bir şey işte. 1,48 gs kapanış. 1,7 lere gelince car car konuşuyorsun. fiyat düşünce toz oluyorsun. peahhhh...
    Ulen bebe yine kaşınıyorsun,sen önce vücuduna girenleri düşün,ailenlen beraber,bana bulaşan iflah olmaz,en aşağı benim 3/1 yaşındasın,galiba varoşsunki küçük büyük nedir bilmiyorsun,saygıyı hiç bilmiyorsun,istenmiyorsun topiklerde görmüyormusun,bu forum açılışından beri ben buradayım,sportiflere takılmaylan yatırımcılık olmuyor,yatırımcı demek genele yayılmaktır...

2. Etme cahille sohbet demişler. O yüzden sana cevap verme tenezzülünde bulunmayacağım bundan sonra. Çünkü seviye farkı var bariz bir şekilde. Ben doğruları yazmaya ve insanları uyandırmaya devam edeceğim. Arkadaşlar GS şampiyon olsa da bir hareket olmayacağını anlamaya başlamışsınızdır diye düşünüyorum artık. Tarih beni haklı çıkartıyor maalesef. Keşke siz haklı çıksaydınız. FB sürpriz, GS favori borsada favoriler hiç bir zaman gitmemiştir. Artık karar sizin. Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 433/433 İlkİlk ... 333383423431432433

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •