Sayfa 433/751 İlkİlk ... 333383423431432433434435443483533 ... SonSon
Arama sonucu : 6007 madde; 3,457 - 3,464 arası.

Konu: TRCAS - Turcas Petrol

Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Ben dedeyi bekleyemedim hedefi 200 kusure cıkardım🤣🤣

Yıl 2026
    Hedef 6,6 usd
    Dolar 36 tl

Eskiden buralar dutluktu deyip, arsa niyetine tarla aldık, daha ne imar var ne bir yol geçiyor.😂😂

Bu işin daha;
    Shell opsiyonu
    Yeni iş ortaklığı, yatırımı
    Hisse geri alımı programı
    Temettü
    durumları olabilir.

2023 de 4 tl temettü verse supriz olmaz benim için. Büyük hisseder aksoy holding isterse neden olmasın.
    Neticede aksoy holdingde yıllardır temettü almıyor.
    Aynı zamanda şirkette biliyorsunuz bazı ailelerin ve isyadyonların hisseleri var.
    Tüm bu ortaklarda temettü almak istiyorlar bizim gibi.
    Ben 6 yıldır bekliyorum temettü için ama onlar çok daha uzun zamandır bekliyorlar.
    Dört lira değil ama bir lira nakit süper bir temettü benim için.
    Ertesi yıllardada artarak devam etmesi gerekir.
    Neticede hisse geri alımı ki daha önce yapıldı ve sermaye azaltımında kullsnılmıştı işin kaymağı ve opsiyonda bonusu olur.
    Ben 2023 yılının hepimiz için çok güzel bir yıl olacağını düşünüyorum her açıdan.
    İlkokuldayken hesap yapardık cumhuriyetin 100 üncü yılında kaç yaşında olacaz diye yani 50 yıl önce.
    Bakalım görebilecekmiyiz?
    Hesabımız doğrumu çıkacak😂😂

Shell petrol koridorunda 265 kaçak rafineri var: Ülke milyarlarca dolar zararda
    Bakan Sylva, ülkede çok sayıda kaçak rafineri olduğuna işaret ederek, "Nijerya'da devam eden vandalizm ve petrol hırsızlığını ülkenin ekonomisini olumsuz etkiliyor' dedi.
    https://ekonomi.haber7.com/ekonomi/h...-dolar-zararda

İçimden bi ses bu cuma yeni tarihi zirve ile kapanış yaparız diyo😂
    Ama bi sorun bakalım niye diyoo

Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Ben dedeyi bekleyemedim hedefi 200 kusure cıkardım🤣🤣

Yıl 2026
    Hedef 6,6 usd
    Dolar 36 tl

Eskiden buralar dutluktu deyip, arsa niyetine tarla aldık, daha ne imar var ne bir yol geçiyor.😂😂

Bu işin daha;
    Shell opsiyonu
    Yeni iş ortaklığı, yatırımı
    Hisse geri alımı programı
    Temettü
    durumları olabilir.

2023 de 4 tl temettü verse supriz olmaz benim için. Büyük hisseder aksoy holding isterse neden olmasın.
    https://www.capital.com.tr/is-dunyas...esi-pesindeyiz

Sadece hisse geri alımı yok)

5.  Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    2023 de borçlar sıfırlanınca yeni bir iş ortaklığı , yatırım ve büyüme stratejisi ile hareket edecekleri belli. Tüm satır aralarında bu mesaj var.

Hisse geri alımı olmasın zaten hepi topu piyasada 70 milyon lot var, kaynak buraya harcanmasın. Şirket iyi işler yapar, yeni ortaklıklar kurar güçlü nakit akışı sağlarsa piyasa her türlü hisselere sahip çıkar))

Büyüme odaklı olmalarına rağmen 2023 te 1 tl temettü verirlerse de harika olur.

Bu hafta rekabet kurumu parası gelir artık.Üçüncü çeyrek diyorlardı.Son hafta

7. Dxy yine çok güçlü başladı haftaya

Dax ve Abd endeksleri haftayı senenin en düşüğünde kapadı.. Süreci iyi okumak lazım.
    Son düzenleme : wasaban; 26-09-2022 saat: 08:01.

Sayfa 433/751 İlkİlk ... 333383423431432433434435443483533 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •