günaydýnlar
günaydýnlar
Kenti ilk zamanlar da alýp 400 TL lerde vermiþtim.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Bu hükümet!! ve bileþenlerini dikkate alarak yaklaþýk dört ay önce portföyü 4/3 oranýnda küçültmüþ kapatmýþtým...
Keþke hepsini kapatýp altýn ve mevduata yöneltseymiþim..... Hisse mi alýnýr bu ortamda...
Paylaþýmlarým kesinlikle YATIRIM TAVSÝYESÝ veya yönlendirme deðildir.
Eskiþehir de devam eden yangina müdahale eden 10 orman iþçisi þehit oldu .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Tarým ve Orman Bakaný : 24 arkadaþýmýz alevlerin arasýnda kaldý 5 orman iþçisi 5 Afad görevlisi þehit oldu
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Araçlarda ÖTV deðiþikliði yapýldý
![]()
Evrenin en pahalý ülkesi olduk, hala ZAM ZAM ZAM hayat durma noktasýna geldi farkýnda deðiller,
Ülke de ekonomiyi % 10 luk kesim domine ediyor, kalanlar da sürüm sürüm sürünüyor.
Yýllar önce burada yazmýþtým, bu gidiþle neslimiz kuruyacak kimse evlenemiyor çocuk yapamýyor diye.
Konuþma var icraat yok, pardon en büyük icraat zam zam zam.![]()
"Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."
Yer Ýmleri