Niğde de, Ankara Altındağ da köpekleri vücut bütünlük leri bozulacak şekilde katletmişler yani iğne ile öldürmek pahalı olduğundan bıçakla kesmişler , 3 ayağı olan bir mahallenin sevdiği hamile bir köpeği de böyle katletmişler, ben gördüğüm haberleri söylüyorum Tele1 yayınları You Tube da izledim. Maalesef...
Şaşırmadım esasen belediye dışında yerli ve milli insanımız da yasadan cesaret alıp yapacak geçen Çorum da bir yaşlı, sözümona tırnak içinde , "dede" köpek yavrularını diri diri gömmüştü ,komşuları çıkardı hayvanların bağırışına..
Ülke maalesef bu durumda...
Bunlar Ariel Şaron'un İslamcı kisvesi altındaki kankaları, Ariel Şaron da Sabra ve Şatilla da, Falanjistleri sığınma kamplarına sokup çocuk kadın yaşlı kesilerek öldürülmelerine neden olmuştu, kendisi de yıllarca geberemedi bilinci kapalı makineye bağlı yaşattılar, bokunu temizleyemedi, umarım bu Müslüman demiyorum, bu Allahsız - Kitapsız İslamcılarda aynı şekilde can veremezler...
Allahsız İslamcılık, esasen bilinmesi ve yayılması gereken bir kavram, tanımlama ve doğru tespit için önemli yeni de değil, sanıyorum Sait Halim Paşa dan başlatılabilinir veya öncesinden.

Yer İmleri