evet..gubrf gerçekten güçlü..
2.5 yılda zirvesinden düşerek yarı fiyatlara geldi..
öyle tahtalar var ki..
bu düşüşü 3 ayda 1 yılda yedire yedire yaptı..
bu nedenle 2.5 yıllık düşüş süreci..dipte oluşabilecek bir yatay dip oluşumuyla tamamlanmalı..
şu sıralarda da dipten bir tepki gelişiyor ki..
bu da normal..
ben 3,78 tl den sattım..aldığım hisselerin daha iyi performans yapacağını düşünerek....ben gubrf daha aşağıdan almayı düşünerek yapmadım bu hamleyi sana saçma gelebilir ama daha yukarıdan alacağım şartlar uygun olursa....benim amacım lotumu artırmak....şuan zerre kadar alım aklımda yok ama takip listemden çıkarmıyorum...takip listemin içinde gubrf var....bunun gibi 3-4 tane daha hisse var takip listemde....birde 5-6 tane parayı yatırdığım hisse var...onları kısa vade için almadım bir hedef belirleyerek aldım o hedefe gubrf den daha hızlı geleceğini düşündüm bu bir tercih illa olacak diye birşey yok tabi ki...gubrf uzun zaman yatırım yaptığım hisse burada uzun zaman birlikte olduğumuz ortaklar oldu....ben bu hissenin alım zamanını satım zamanını bilmediğimden kalmadım...ben satım zamanını çok iyi biliyordum XXmen vardı ona bile söylemiştim o sattı ama ben duygusal davrandım satamadım..satmamın nedeni yönetim yoksa ben daha önce 2 tl leri gördüm satmadım..burada bir nebze eski ortaklara yardımcı olmaya çalışıyorum ben aldığım zaman zaten söylerim....
Ortaklar uzun bir süredir köydeydim kafamı dinledim tatil yaptım. Bir kaç gün açıp gubre ne olmuş diye baktım oda göz ucuyla.
Çok iyi anladım ki eğer benim gibi uzun vadeyi kafana koyduysan her gün açıp bakmayacaksın. kafam o kadar rahattı ki takip etmeyince.
Maşallah hissemiz dipten tepki vermiş ve sağlam durmuş endekse göre. Beklemeye devam.
Gübre çok sağlam ilerliyor,het an bir atak bekliyorum,görüşüm budur,ytd.
Zıpzıp bi zıplatamadın şu hisseyi
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ZıplayCak gibi duriyırr,ytd.![]()
Yer İmleri