Sayfa 434/718 İlkİlk ... 334384424432433434435436444484534 ... SonSon
Arama sonucu : 5743 madde; 3,465 - 3,472 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

1.  Alıntı Originally Posted by erah24erzincan Yazıyı Oku
    1.02 de tutunamaz ise 92 -88-82 -son 75 altı ise artık tüm ortalamaların artık aşagı kesmesi demek ki artık trend sonu demektir
    bu destekleri yazdıgım tarih şuan oradayız sn muhteberu
    sabır herşeyin ilacıdır..... unutma dokundugun herşey bir gün ölecek ve hesap vereceksin ....

2. buda ihlas forumunda holding için yazıgımda destekleri sizin cvpnız muhteberu muhteberu şu an forumda
    Sadık Üye

Duhul
    Aug 2018
    Gönderi
    1,740
    Alıntı Originally Posted by erah24erzincan Yazıyı Oku
    92-88-81 sıralı destekler orada kırılırsa 72 altı kapanış artık tamamen yükseliş trendinin sonu demektir bence çünkü tüm hateketli yıllık aylık ortalamalarının aşagı kesmesi demek
    70 lere geleceğini hiç sanmıyorum 90 larda takılıp korkutup alacağını alır basar yukarı ..
    sabır herşeyin ilacıdır..... unutma dokundugun herşey bir gün ölecek ve hesap vereceksin ....

3. 90 larda takılıp alacagını alıp basar yukarı dediginiz hisse 70 lere gelecegini sanmadıgınız hisse 62 kuruş şuan

4.  Alıntı Originally Posted by erah24erzincan Yazıyı Oku
    90 larda takılıp alacagını alıp basar yukarı dediginiz hisse 70 lere gelecegini sanmadıgınız hisse 62 kuruş şuan
    90 lardan atak yapdı ama abi 96 gördü..

5.  Alıntı Originally Posted by erah24erzincan Yazıyı Oku
    90 larda takılıp alacagını alıp basar yukarı dediginiz hisse 70 lere gelecegini sanmadıgınız hisse 62 kuruş şuan
    haklısınız hocam bunlarda teknik felan işlemiyor tamamen kısmet nerden döneceğini bilmek siz 75 altı herşey biter dediniz aynen tebrik ederim nerden döner peki .

6.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    haklısınız hocam bunlarda teknik felan işlemiyor tamamen kısmet nerden döneceğini bilmek siz 75 altı herşey biter dediniz aynen tebrik ederim nerden döner peki .
    ben beni tebrik et diye yazmadım 75 i buna ihtiyac yok yanıltma insanları yeter.. kim kime şuradan döner der böyle bir vebal alırmı insan .. yapacagın bir paylaşım varsa oda destek direnç ve ortalamalar olur sonrasını bırak insanlar ne yaparsa yapsın ama sen etki etme

7.  Alıntı Originally Posted by erah24erzincan Yazıyı Oku
    ben beni tebrik et diye yazmadım 75 i buna ihtiyac yok yanıltma insanları yeter.. kim kime şuradan döner der böyle bir vebal alırmı insan .. yapacagın bir paylaşım varsa oda destek direnç ve ortalamalar olur sonrasını bırak insanlar ne yaparsa yapsın ama sen etki etme
    yok hocam kimseye etki ettiğimiz yok sadece düşüncelerimiizi yazıyoruz kimseye al sat tut tavsiyesi vermedik.. kızgınlıgınız .
    bana diğil mücaite olsun..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    tartismanin anlami yok.

iha halka arzi varmi yokmu ? temel problem bu

var ise bu fiyatlar resmen kelepir, yok ise pahali.

konu bu kadar net.

ama gorunen arz icin hersey tamam, bekliyoruz her zaman oldugu gibi

ama hala neyi bekliyoruz , is sacma sapan bir durumda

yatırım tavsiyesi değildir

Sayfa 434/718 İlkİlk ... 334384424432433434435436444484534 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz