Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak.
Arkadaşlar merhaba.....hisse hakkında kendimce araştırma yaptım bir miktar. 2 konuda bilgiye ulaşamadım...size sormak istedim.
Malum sene sonu büyük montanli doğalgaz anlaşmaları bitecek...bu fiyatlardan yenilenmesi botasin maliyetini artıracak...bu da doğalgaza zam getirir....bu durum 2022 de aksenin karliliginda baskıya neden olur mu
Özbekistan da yapılacak santralin kendini amorti süresi belli mi...kara ne kadar bir katkı yapacağı belli mi? Elektrik satış fiyatı neye bağlı olacak?
70MW'lık güneş santrali projemiz olmuş oldu. Yurtdışına açılırken 350MW civarı bir yenilenebilir enerji portföyünü(250MW civarı rüzgar, 100MW civarı hidro) satarak başlamıştık işe. Hey gidi günler hey. Neredeeen nereye. Güzel bir başarı hikayesi çıktı ortaya ve yazılmaya devam ediyor...
"Adamın ahmağı malını gereksiz övermiş, daha ahmağı da başkasının malını yalan yere yerip kendi malını övermiş"
Altını çamurada batırsan altın altındır. Bugün de öyle bir gün [emoji4]
İyi hafta sonları aksen yatırımcıları.
Yer İmleri