Sayfa 434/1002 İlkİlk ... 334384424432433434435436444484534934 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 3,465 - 3,472 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    İlgisiz olacak çok özür dilerim ama tarım bakanlığı en son gıdada hile listesi güncellendi.
    Kazara tüketilmesin diye buraya da ekleyim.

Nedense tarım bakanlığı bu firmaları kapatmak yerine periyodik liste yayınlıyor. Üstüste 5 defa listede gördüğüm firmalar var.

https://www.tarimorman.gov.tr/GKGM/L...u_Duyurusu.pdf
    üstadım mavi kuşlu sitede musa özsoy ve gıda dedektifini takip edin lütfen tarım bak. daha aktif ve uyarıcı

2. Arkadaşlar bir soru;

Bende NNF ve MAC var, bildiğiniz gibi hisse yoğun fonlar ve %80 hisse senedi bulundurmak zorunda olduğunu biliyorum. Ancak isminde "değişken" bulunduğu için biraz da risk azalsın diye TCD-Tacirler Değişken fon almıştım. Dün iyi getirince içeriğine bakayım dedim ve %88 hissede olduğunu gördüm.

Sorum şu, değişkenlerde ne kadar esneklik var, KAP'ta falan aradığım bilgiyi bulamadım. Hisse senedi portföyünü nereye kadar düşürebilir TCD, ona göre yine riskli olduğunu düşünürsem azaltacağım.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

3.  Alıntı Originally Posted by meesut Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bir soru;

Bende NNF ve MAC var, bildiğiniz gibi hisse yoğun fonlar ve %80 hisse senedi bulundurmak zorunda olduğunu biliyorum. Ancak isminde "değişken" bulunduğu için biraz da risk azalsın diye TCD-Tacirler Değişken fon almıştım. Dün iyi getirince içeriğine bakayım dedim ve %88 hissede olduğunu gördüm.

Sorum şu, değişkenlerde ne kadar esneklik var, KAP'ta falan aradığım bilgiyi bulamadım. Hisse senedi portföyünü nereye kadar düşürebilir TCD, ona göre yine riskli olduğunu düşünürsem azaltacağım.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
    Fonlar, izahnamelerinde belirlenen sınırlara uymak zorundalar. TCD için şu linkteki izahnamede, neye ne kadar yatırım yapacağı bilgisi var: https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...71ba9e820b6c68

4.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Tabloda eksik veya hata bulursaniz lutfen uyariniz. Eger tabloya eklememi istediginiz fon olursa ekleyebilirim.

Agustos ayi portfoy dagilim tablosu;

https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing

Guncel dagilim raporlarina gore tahmini gun sonu;

ACC 0,18%
    EID 0,57%
    FPH 0,55%
    GL1 0,61%
    GMR 1,46%
    MAC -0,13%
    MPS 2,05%
    TCD 1,37%
    TKF 1,31%
    TTE 0,59%
    YDI 0,13%
    TZD 0,68%
    ZPE 1,21%
    RBH 1,19%
    TLH 0,42%

XU100 0,42%
    Merhaba,

KPC`yi de mi eklesek. Katilim fonlari borcu az hisseler aldiklari icin kriz zamanlari daha iyi performans sergiledigi soyleniyor.

VESBE 4.79
    YATAS 4.76
    KNFRT 4.60
    ORGE 3.81
    ISDMR 9.65
    KFEIN 3.56
    GENTS 4.55
    HLGYO 4.48
    CEMTS 4.98
    EGEEN 4.59
    ASELS 9.15
    BIMAS 9.56
    ALKA 4.49
    ALKIM 9.70
    ALBRK 4.32
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

5. Saat 16:00 oldu Vakıfbank halen göçük. Sabahtan beri uğraşıyorum, sadece bir kere işlem yapmayı başarabildim.

6. Online bankacılık kanalını kullanın ben de oradan yaptım mecbur kalinca. bunu da baska yerde paylaşmayın xD
     Alıntı Originally Posted by Dr. Boone Yazıyı Oku
    Saat 16:00 oldu Vakıfbank halen göçük. Sabahtan beri uğraşıyorum, sadece bir kere işlem yapmayı başarabildim.

7.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    Online bankacılık kanalını kullanın ben de oradan yaptım mecbur kalinca. bunu da baska yerde paylaşmayın xD
    Herkese açık bir forumda olduğumuzun farkındasınızdır umarım Şaka bir yana, her ayın 15'i bu eziyeti çektirenleri tebrik ediyorum.

8. bankada tutuğum fönü satınca valör günü gelip çattığında , mangırlar öğleden sonra hesaba geçiyor ... eeee aracı kurumda sattığım fön valör günü sabahtan hesabıma yatmış oluyor ... neden böyle oluyor ...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

Sayfa 434/1002 İlkİlk ... 334384424432433434435436444484534934 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •