Sayfa 434/529 İlkİlk ... 334384424432433434435436444484 ... SonSon
Arama sonucu : 4226 madde; 3,465 - 3,472 arası.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

1. Herşey iyi hoş tamam da YK başkanı sanırım eski bir açıklamasında yatırımlarımızı veya borçlarımızı bitirip temettü ödeyeceğiz diye açıklaması vardı ee ilk çeyrekte zarar açıkladı acaba bu yılın tamamında kar edip temettü verirmi ki😃 umarım verir absürt kararlar almazlar başka başka

üretim
    1.çeyrek. 496.000 MWh...1-ocak 26 mart arası
    2. çeyrek. 295.000 MWh...1-nisan--26 haziran arası.

ptf ağırlık ortalaması=
    1.çeyrek 66 dolar...usd/mwh
    2.çeyrek 60 dolar.

--lafın tamamı söylenmez...

10 dakika içindeki toplam hacım hakkında bilgi verecek bir arkadaşımız var mı?

4. Bence çok da şey etmemek gerek sayın, regal😃 bölününce bahacaz ne yana evrilecek bahalım süründürmeye devam, mı edecek şahsen tavan tavan gitmediği, sürece benim, nezninde bir harbiyesi yok başka hisseler yükselir bölünür bu, ise aşağı gelip bölünüyor enteresan temettü verecez açıklaması olmadan mahkeme vs haberleri yurtdışı satış vs yada enerji, alanı değişikliği, olmadan yada Tahtacı, imana gelmeden diye lim gitmicek gibim

Alıntı Originally Posted by Vosbaga Yazıyı Oku
    Bence çok da şey etmemek gerek sayın, regal😃 bölününce bahacaz ne yana evrilecek bahalım süründürmeye devam, mı edecek şahsen tavan tavan gitmediği, sürece benim, nezninde bir harbiyesi yok başka hisseler yükselir bölünür bu, ise aşağı gelip bölünüyor enteresan temettü verecez açıklaması olmadan mahkeme vs haberleri yurtdışı satış vs yada enerji, alanı değişikliği, olmadan yada Tahtacı, imana gelmeden diye lim gitmicek gibim
    aşağı salıp yukarı dönmek klasik. burada ilk defa şunu gördüm. bölünme yerinin hazırlığı için çok güzel hazırlanmışlar. tabi haliyle yönetim odas kırtıklılarının elinde. çoğu kişi, diyor ki, bu ne biçim iş. böyle bir zamanda patron mal satıyor diyor. nasıl yapacaktı manipülasyonu, robotlara nasıl işverecekti. bu tahtada asıl tehlike, elimizdeki malın erken bitmesi olacak gibi geliyor. tabi söylediğim kendim için. devamlı her %2,5 inip çıkmada işlem yapıyorum. 2 günde 15,35 de dengeyi sağladılar. senaryo bugüne kadar iyi yürüdü. şu ana kadar bana göre herşey iyi gidiyor.

6. Başka bir hisse olsa tavana kilitlediydi,
    Yazdıklarım sohbet amaçlıdır. Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by canran57 Yazıyı Oku
    Başka bir hisse olsa tavana kilitlediydi,
    evet bu yüzden işimiz zor.
    aç kurtlar etimize,
    bizde onların kürküne aşığız.

Alıntı Originally Posted by canran57 Yazıyı Oku
    Başka bir hisse olsa tavana kilitlediydi,
    Gerçekten öyle. Tavan olması gerekirdi. Daha gün bitmedi belki öğleden sonra tavan olur.
    Bazı forumdaşların yönlendirmelerine uyup satsak mı acaba?
    Sevindirsek mi onları diyeceğim, ama sonra bir gülme geliyor.

Sayfa 434/529 İlkİlk ... 334384424432433434435436444484 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •