Originally Posted by *Bozkurt Marketi açın artık kardeşim, millet kuyrukta bekliy mal almak için ne alıyorsun petkm miçok acele ediyorsun
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Originally Posted by Maacit hakkını yeme nambır 1 oldu at hırsızlığından at tüccarlığına terfi etti artık at tüccarı diye takılacağım çıtak a asaptan daha etkili oldu. ama farkı unutmuşssun... asapın 1 de olmasının nedeni. topici açar açmaz MB başkanı görevden alındı o türden bi cenabetlik söz konusu.
emlak , varmı önereceğin vpn
Originally Posted by sindoma53 ne alıyorsun petkm miçok acele ediyorsun Manyakmıyım petkm alıyım Kchol İsctr Thyao Asels Bimas Tcell
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Manyakmıyım petkm alıyım Kchol İsctr Thyao Asels Bimas Tcell dayı 1146600 deki kaya mı ? timsah mı ?
Originally Posted by *Bozkurt Manyakmıyım petkm alıyım Kchol İsctr Thyao Asels Bimas Tcell ana kadroda 2 tahta eksik2 de süpriz at bulman gerek
almak için acele etmeyin bence....
Originally Posted by sindoma53 emlak , varmı önereceğin vpn abicim bırakın cromu kur şu firefox internet tarayıcısını tonla ücretsiz vPN var yahu. 1 tane bile reklam yok. üstüne hızlı...
Forum Rules
Yer İmleri