Sayfa 435/761 İlkİlk ... 335385425433434435436437445485535 ... SonSon
Arama sonucu : 6087 madde; 3,473 - 3,480 arası.

Konu: DERIM - Derimod

1. kırmızı ayakkabıların satışı çoğaldı sanırım....

2.  Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    fahricigim bir dis artik ya bu kadar asalak olma...

varsa lotun satarsin ...
    yoksa lotun ..
    sus konusma..adam sansinlar..
    Ya Acemşah usta, adımı öğrenemedin gitti. Fatih adım. Fahri değil. Hisseyi sattım teknik olarak takipteyim. Hissemin olup olmaması önemli değil ki.. Sürekli forum kurallarına aykırı yönlendirmelerde bulunuyorsun. Şikayet etmiyorum yönetime. Seni sevip saydığım için takılıyorum. Yazmam bir daha tamam.
    Ama lütfen sen de yaşının gereği biraz dürüstçe ve sorumlu bir borsacı gibi yaz. Tavan olur, gol olur deyip milleti yanlış yönlendirme. Derim'de arsa şu kadar m2 dedin , ben şirketi aradım ve kuş kadar arsa olduğunu belgeli buraya yazdım. Özür bile dilemedin mesela ...
    Neyse bir daha senin yorumlara eleştiri yazmam. Burada herkes istediğine inanabilir, istediğini yazabilir. Yanlış bir bilgi yazıldığında hakkımın saklı kalması kaydıyla elbette.

3. Valla ben 100 lot verdim 12.69 dan 55 e kadar emir dustum 57 den zor aldilar harclik kalmadi diye hedef fiyati da 16 dan 17 e cikardim 15,03 tavanmis beni kurtarmaz 2 gün tavan yapsin ))

4.  Alıntı Originally Posted by fatihrustu Yazıyı Oku
    Ya Acemşah usta, adımı öğrenemedin gitti. Fatih adım. Fahri değil. Hisseyi sattım teknik olarak takipteyim. Hissemin olup olmaması önemli değil ki.. Sürekli forum kurallarına aykırı yönlendirmelerde bulunuyorsun. Şikayet etmiyorum yönetime. Seni sevip saydığım için takılıyorum. Yazmam bir daha tamam.
    Ama lütfen sen de yaşının gereği biraz dürüstçe ve sorumlu bir borsacı gibi yaz. Tavan olur, gol olur deyip milleti yanlış yönlendirme. Derim'de arsa şu kadar m2 dedin , ben şirketi aradım ve kuş kadar arsa olduğunu belgeli buraya yazdım. Özür bile dilemedin mesela ...
    Neyse bir daha senin yorumlara eleştiri yazmam. Burada herkes istediğine inanabilir, istediğini yazabilir. Yanlış bir bilgi yazıldığında hakkımın saklı kalması kaydıyla elbette.
    Kardesim... kendi ayaklarinin uzerinde dur...!
    bak 7.30 da ne diyodun ne oldu...?

yani sizde bir hisse soyleyin ..delikanli gibi diyorum...
    oda yok..

son portfoye aldigim carrefoursaya bile gelmissin salliyorsun..

yani sayin kardesim bak ben diyorum. elinde mal varsa sat o dedigin 11 leri goster delikanli gibi..

uzerimden yazi yazma artik yeter.. bizdeki de can...!
    bir uc bes on... yeter yahu...
    dedigim gibi malin varsa bas 11.60 lere dedigin rakamlara alnini opeyim..!delikanli cocukmus diyim..

sirketi aradin sakladiklari diger arsalarida sorsaydin..!

yani kardesim benden uzak dur.. yazilarima adimi kullanatak cevap verme..
    kendi gorusun neyse onu yazarsin eyvallah deriz...!

kal saglicakla..!
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

5. Neyse Acemşah usta. Biz gariban bir borsa sevdalısıyız. Kağıt üstünde yapay hareketler yapmak neyimize. Hem ahlaki de değil kişiliğime ters. Gideceğine inandığım kağıdı alırım, gitmezse satarım, az kar buldum mu satarım, zararkes noktasında satarım. Yapay piyasa hareketi hem suç hem de ahlaki değil.
    Sen de sağlıcakla kal. Daha da Davos'a gelmem. :-))

6.  Alıntı Originally Posted by fatihrustu Yazıyı Oku
    Neyse Acemşah usta. Biz gariban bir borsa sevdalısıyız. Kağıt üstünde yapay hareketler yapmak neyimize. Hem ahlaki de değil kişiliğime ters. Gideceğine inandığım kağıdı alırım, gitmezse satarım, az kar buldum mu satarım, zararkes noktasında satarım. Yapay piyasa hareketi hem suç hem de ahlaki değil.
    Sen de sağlıcakla kal. Daha da Davos'a gelmem. :-))
    Hem usta diyorsun hem de inceden laf sokmaca))) adam açık açık demiş işte, yüzde yüz çıkacak bir hisse söyle diye...
    Var mı ? Yüzde 90 artacak diye tahmin ettiğin bir hisse? Söyle de bundan sonra seni takip edelim üstad.
    Bu forumun en basit yaklaşım modeli.
    Acemşah a takıl, çıkışı yakala, satınca pazarlamacı de, tekrar geri alınca şah olsun)))
    Forumda değer üreten , strateji koyan, bilgi aktaran 3-5 yorumcudan birisidir kendisi. Ben kendimi de dahil ediyorum, Bu forumda Acemşahtan daha iyi borsacı görmedim. Benim diyen varsa söylesin de bilelim)))
    Asuzu da ilk defa ortak bir hissede denk geldim kendisine. Ordada da hisse çıkınca padişahım çok yaşa, düşünce tu kkak. Bu forumda da 1-2 aydır moda oldu, iyi yazana pazarlamacı iması yapmak. İnsanları forumdan soğutmak için bir ekip var da ustalara saldırı başlatmış havası var...
    Geçin bu işleri. Alırsın satarsın. Yapay hareket falan. O zaman sen de insanlara sattırmaya çalışan, spekülatörle iletişim halinde olan brokersın manası da çıkabilir değil mi?

ASLAN

7. [QUOTE=temelreisim;1753432]Hem usta diyorsun hem de inceden laf sokmaca))) adam açık açık demiş işte, yüzde yüz çıkacak bir hisse söyle diye...

Başkası adına savunma yapman sana bir şey kazandırmaz. Sn Acemşah gerekli mesajı verdi ve ben de gereğini yapacağım. Teknik- temel bilgi dışında bir paylaşımım olmayacak .
    Saygı çerçevesinde hakaret etmeden eleştirimizi yazdık, nedenlerini sıraladık.
    Bir de şunu ekledik: Yazıya muhatap kişi dışında kimse kimsenin avukatlığına soyunmasın dedik. Hakaret varsa o başka. Kimse kimseye hakaret etmemeli ve ettirmemeli.
    Anlaşılmıştır herhalde.
    Kirlilik için forumdan özür dilerim. Kalın sağlıcakla.

https://invst.ly/6pp1d teknik göstergeler şöyle deyip konuyu kapatayım. Para tekniği çizer....

14 ten bile aldiklarim duruyor 13 ten de. ama nedense hic korkmadim ...SOZKONUSU DERIMODSA GERISI TEFERRUATTIR..
    benden cahili azdır. YDT

Sayfa 435/761 İlkİlk ... 335385425433434435436437445485535 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •