bilançosu kötü geleceğini bildikleri için sattılar inanışı düz mantık.Bilançoya bakmadan da yeterince kar ettikten sonra satış yapılabilir...Ayrıca birisi de hatırlatsın bize bunun bilanço tarihi nedir?
bilançosu kötü geleceğini bildikleri için sattılar inanışı düz mantık.Bilançoya bakmadan da yeterince kar ettikten sonra satış yapılabilir...Ayrıca birisi de hatırlatsın bize bunun bilanço tarihi nedir?
Kaan hüsmen dayı eskidir hissenette bildiğim kadarıyla.hemen atlama kardeş üstelik patron niye yazsın burda.Satış yapıp kap a yazıyor o ......
Öyle bir şey imkansız anlamında nasılda yakaladın dedim. İkinci yazımda durumumu açıklayacaktım. Daha tamamlayamadan cevap yazdın ben senin kadar hızlı değilim
9 kasım itibarı ile güzel bir bilanço gelse de moralimiz yükselsin. 2 tl yi gördükten sonra burada yatıp bekleyecek bir kağıt değil bu...
Trail kardeş sen elindeki pozisyona göre yorum yapıyorsun , satmışın şu an için şanlısın. Arada bir daha düşebilir vs. aşağı gazlamaya çalışıyorsun, niyetin belli oldu. Eğerki ben satmış olsam , benim hedefim tekrar aynı olurdu. Kağıtların satılmasını önermezdim. Çünkü yerine tekrar koyardım. tutan kazanacak. Al-sat yapan şansı iyi olursa kazanacak. Şu an için senin şansın iyi gitti. Ama yorumları kağıdın beklentilerine göre değilde. kendi avantajına göre yapıyorsun. kapıt 2.01 den gelmiş daha da etkilenir v.s şudur budur ne olduki 2.01 de 2 nin üstüne atmak için kalıcı bir hevesdi hareketler. şimdi karalama kampanyasına dönüşdü.sizide ters köşeye yatırılar al-sat yaparken emin olabilirsin..
Ben bu kağıtta hedefime kadar yön yukarı oynuyorum. Satmışsam da öyle , almışsam da. Al-sat yapıp karda yada zararda kapamak benim sorunum , ama burada satmışsam aşağı yönü, almışsam yukarı yönü işaret ediyorsam ark niyet vardır bu işde..Yani sen çoban , biz koyun hesabı..
Bu kağıdın bu halde olması patronun mevzu değil, kurumsal yatırımcının gelip, kağıda çöreklenmemesinden kaynaklanıyor. kağıdına sahip çıkmaması , dolayısı ile bunu bilen patron ona göre hareket ediyor. OR-GE tahahüt şirketi , herhangi bir konuda üretimi bile yok. İmalatı yok. Bir yerin işini alırsa para kazanacak. Bu adam bile dd/pd oranı 3 lerde işlem görüyor. Sermayede aynı aşağı yukarı piasa değeri 212 milyon. Bu kağıdın karı düşük geliyor diye habire yatırımcı ceza veriyor. Bu şirket bence Or-ge den daha kurumsal . Bu adam imalat yapıyor 1969 da kurulmuş o tarihden bu yana.. İmalat için her türlü ekipmanı var. Yarın OR-GE tabela şirketi olabilir. yeni taahüt alamasın bitti. Ama bizimkinin üretim yıllarca devam eder.. Bunu herkezin bilmesi lazım.Borsaya giriş tarihi 1998 olması lazım. sadece 20 senedir borsada işlem görüyor. Bu kurumsal olduğunu gösterir bence..
Yer İmleri