Bu hisseden çok umutluyum arkadaşlar, 3 liranın altında her fiyat çok ucuz.
Bu hisseden çok umutluyum arkadaşlar, 3 liranın altında her fiyat çok ucuz.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Buradaki işlemler, mağazalar, diğer markaların temsilciliği satışı borsaya açık olmayan SILVERLINE PAZARLAMA'ya ait... Bir yönden iyi.. Mağaza riski yok. Ama diğer yöndende buradan gelecek kar yada CEP TO CEP riski olması nedeniyle kötü...
Tercihim pazarlama ile birleşmesi, mağazalaşmayı da frenchise yöntemiyle yaygınlaştırması...
Mağazanın satacağı her bir ürün, Silver-can endüstrinin büyümesi, bir ürün satışı daha yapması demektir. Pazarlama işin hamallığını yapmaktadır. Fabrika, tesis, know how, lisans ve telif haklarının tamamı bize aittir. Biz olmazsak pazarlama olmaz, fakat pazarlama olmazsa biz yine varız.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Katılıyorum... Pazarlamanın her açacağı mağaza Silverline markasına ve fabrikasına yarar...
Bahsettiğim birleşme olasılıklarının muhtemel sonuçları...
Birleşme olmazsa yada birleşmeden önce açılan her mağaza satılacak ek ürün demek... Endüstriye yarar. Hammallık yok, kiradır carttur curttur, personeldir vb. riski yok... Kabul... Ama bu durumda patronların CEP to CEP riski vardır.
Birleşme olursa CEP to CEP riski kalkar. Kurumsallaşma olur. Fakir satışları Stcoch Evye satışlar vb tüm gelirler ciroya ve kara eklenir. Şirket daha hızlı büyür..
YTD
Pazarlama ile birleşmeyi gönülden destekliyorum. Şirket yönetimine sesleniyorum; Birlikte süreci yönetelim, bilgi havuzu oluşturalım, konsorsiyum kuralım, birleşmenin faydasını, zararını tartışalım. Her türlü desteği vermeye şahsım olarak hazırım.
Izci bey seni okudukca aliyorum yaklasik 1 haftadir
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlı olsun. Normal şartlarda (dünyamızda, memleketimizde, şirketimizde, ailemizde veya kendimizde olağan dışı kötü bir durum olmadığı sürece, inşallah hepimiz için duacıyım) bu hissede ciddi bir potansiyel görüyorum. Hisseyi masaya yatırıyorum, sırt üstü yatırıyor, künde atıyorum, olmadı kaldırıyorum, her türlü minder hareketlerini deniyorum, sonra serbest stilden, grekoromene geçiyorum, sonra halter denemesi yapıyorum, toplamda, koparmada ve silkmede deniyorum, her türlü organizasyonda SİLVER-CAN şampiyon çıkıyor.
Yer İmleri