Sayfa 435/899 İlkİlk ... 335385425433434435436437445485535 ... SonSon
Arama sonucu : 7191 madde; 3,473 - 3,480 arası.

Konu: TURGG - Türker Proje Gayrımenkul

1. Bizde arsa satilmayip sirket satilacaktir büyük ihtimalle o yüzden kdv odemeyiz. Izmirdeki fiyat olsa tahtanin suanki fiyati yerinde olur, hatta bizim arsa İstanbul'da ve kentsel dönüşüm yerinde olduğundan dolayı daha kıymetlidir...

2. Patron içinden (ya da muhtemelen çevresine) diyor ki: “yaaa eskiden basınca düşerdi, şimdi neden olmuyor ?”

Alıntı Originally Posted by ugusek Yazıyı Oku
    Patron içinden (ya da muhtemelen çevresine) diyor ki: �yaaa eskiden basınca düşerdi, şimdi neden olmuyor ?�
    Basınca düşer belki ama, emek zahmet topladığı malı da millete altın tepsiyle sunuyor. Trade edebilene çok güzel fırsat veriyor.

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by relax42 Yazıyı Oku
    Basınca düşer belki ama, emek zahmet topladığı malı da millete altın tepsiyle sunuyor. Trade edebilene çok güzel fırsat veriyor.

Belki trade e alıştırmak istiyor?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Alıntı Originally Posted by Ayan09 Yazıyı Oku
    Belki trade e alıştırmak istiyor?

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Alıştırıp, 1 verip, 3 geri almak niyetinde mi? diyorsunuz. Olabilir.

6. Bu aşamada verilmek istenen izlenim o. Bende aynı şeyi düşündüm. Bakın çıkıyor ama düşüyorda. Siz de trade edebilirsiniz imajı. Çünkü inatçı portföyler çözülmüyor. Hedefi o inatçı portföyleri çözmek ama boşa çaba kimse satmaz. Dolar bazında zarar yada tapi vaziyettedir eskiler bu fiyata rağmen. O yüzden bu kadar beklemişiz trade etmek bu aşamada büyük pişmanlık yaratabilir.

7. Muratli vardı bir aralar, öncesinde çaylak, sürekli trade ederlerdi, A131 in de hakkını vermek lazım aynı ekip olarak. Erken ayrıldı aramızdan -

Alıntı Originally Posted by ugusek Yazıyı Oku
    Muratli vardı bir aralar, öncesinde çaylak, sürekli trade ederlerdi, A131 in de hakkını vermek lazım aynı ekip olarak. Erken ayrıldı aramızdan -
    Metalurjist vardı. Terapist vardı. Dönem dönem takılanlar oldu. Ben de mutgg piyasaya çıktıktan 1 - 2 sonra tanıştım. Bağımlılık yaptı. Hiç bu kadar bekleyeceğimi hayal etmezdim. Bundan sonra inşaatı da görürüz artık.

Sayfa 435/899 İlkİlk ... 335385425433434435436437445485535 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •