Sayfa 436/761 İlkİlk ... 336386426434435436437438446486536 ... SonSon
Arama sonucu : 6087 madde; 3,481 - 3,488 arası.

Konu: DERIM - Derimod

1. Hisse senedini alıp yükselmesini beklemek, bu yönde beklentiler ve temenniler yazmak ile satıp düşmesini beklemek ve bu yönde temenni yazıları yazmak aynı şey değil arkadaşlar. Bazıları düz mantıkla olumsuz da yazarım düşmesini de isterim kime ne diyebilir.Ama öyle olmuyor.Bakınız şimdi senedimiz 20 lira olsa idi yüzde doksanımız mutlu olacak canı sıkılan kişiler erken satanlar veya zamanında alamayanlar olacaktı.Onlar da sadece kardan zarar etmiş olacaklardı.Ama tersini düşünün adam 15 den almış birileri düşdükçe ellerini ovuşturuyor. 10 80 i görmesi lazım veya ikili dip olması lazım diyor.Adam orda 30 bin silmiş öteki teknikden bahsediyor.Biraz empati lütfen.100 lotla dip yapan kağıdın tekniğini kağıt düşünce sürekli paylaşanların iyi niyetli olmadığı açık.
    Bi gidin lütfen kaliteli bilimsel teknik paylaşımlarınızı normal senetlerde yapın.Bu kağıdın kaç defa teknikçilerin eline verdiğini yaşı benim gibi 40 ın üstündekiler iyi bilir. Beklentimiz büyük,önümüz açık.Çekilin yolumuzdan.35 lira kağıdın ederi.Hesapladım bu çıktı ister inanın ister inanmayın.35 lirayı geçince tekrar geri dönün.O zaman tekniğe ihtiyacımız olabilir.

2. sn.Acemşah beyin vede zamanderimin yazdıklarına katılıyorum sinirlendigim zaman yazılarımın olcüsünü kacırıyorum cok cabuk tahrikler kapılıyorum icinizde hic kimse derimodu benden iyi tanımaz zaman derimin vermiş oldugu fiatları ben beş sene önce vermiştim aradan en az beş sene gecti bence hala yerinde sayıyor ben 10 seneye yakın oldu hisseyi alalı o zaman derimod almasaydım hissemin adedini yazmıyorum bir daire alıyordum şimdi ise bir dablo paarası yapıyor bu ne demek derimod yıllardır yatırımcısına kazandırmamış demek hisseyi rahat bırakın önünü tıkaayacak yorumlar yapmayın tahrik oluyorum o zaman küfürleri basıyorum gene olan bana oluyor ceza aldım yazamıyordum acılı diye bekledim acılmayınca ogluma başka nickmi diyorsunuz onu yaptırdım size söylüyorum binlerce yorum yazdım binlerce yorum okudum sn.Acemşah tutarlı yazılar yazıyor şimdiye kadarki bütün yormlarına katılıyorum. Kumar sen beni bilirsin yazılarında yanlış yorumlar var dikkatli ol abin olarak seni uyarıyorum biz ikimiz kimselar yokken derimoddaydık sen sahip cikmazsam ben sahip cikmazsam bu yeni gelenler hic sahip cıkmaz seni seyiyorum tanımasamda ytd.(mehmet 3543) eski nickim. iyi geceler.

3. Kar beklediğimden düşük geldi.Hayırlısı Ytd.

ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. flap ın 4 lerden başlayan grafını derim ile mukayese edinci benzerlikler gözüktü, ama flap nere derim nere dedim sadece bilgi, flap gibi 22+ lara atarmı (flap ta 3 üncü yükseliş dalga sonrası bir süre bekletip sert yukarı vurmuş kendini )

aSLa YatIRIM TaVSiyesi dEĞİldiR

5.  Alıntı Originally Posted by ist2011 Yazıyı Oku
    flap ın 4 lerden başlayan grafını derim ile mukayese edinci benzerlikler gözüktü, ama flap nere derim nere dedim sadece bilgi, flap gibi 22+ lara atarmı (flap ta 3 üncü yükseliş dalga sonrası bir süre bekletip sert yukarı vurmuş kendini )

aSLa YatIRIM TaVSiyesi dEĞİldiR
    çılgınlık bu ya mart ta flap hareketi (22+) a denk geliyor (3. yükseliş sonrası yukarı kırılım ) DERIM de de. yazdıklarım hayal ürünüdür. kenardan izlemeye devam.

ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

6.  Alıntı Originally Posted by inhibitor Yazıyı Oku
    Grafik paylaşıyorsunuz ama ne anlama geliyor onuda yazsanız super olacak

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Bırakın gitsin tutmayın

LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

Sayfa 436/761 İlkİlk ... 336386426434435436437438446486536 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •