benim anlamadığım yok 50 olacak 45 olacak taban olacak
buraya indirecekse niye cuma günü iki defa tabanı bozup 66dan 65 ten isteyen aldı
açıklıyacak bir arkadaş varsa sevinirim
benim anlamadığım yok 50 olacak 45 olacak taban olacak
buraya indirecekse niye cuma günü iki defa tabanı bozup 66dan 65 ten isteyen aldı
açıklıyacak bir arkadaş varsa sevinirim
Galip tavan dan toplar. Taban dan satar. Öğrenin artık..
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
adamın maliyet çok düşük 65 dende verse 60 danda verse sorun değil.ky yi korkutmamak için arada tabanı bozdu.banada verseler 50 kuruş dan bende 3 ,-5milyon lot alırdım. spk gereği bu tip satışların önceden bildirilmesi gerekmiyormu.isin şakası 1 yana en az 3 milyon lot alırdım valla..
Şirket durumu mali durum bozuk ise son galip operasyonu ilk işareti verdi diye düşünüyorum ileri süreçte daha fazla hisse satmak isteseler neden 0.80 kuruş olarak belirlediler neden hisseyi 2 çekip aşağıya vermediler bu saatten sonra hisse 1 tl olur mu bu kadar ky 0.80/0.70 Altına gömmüşler neden ky elinde ki malı akıp 1 tl yapsınlar .....
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değil
Cenaze kağıtları böyle yapar. Cenaze değilse dediğiniz gibidir. Icbc artık mimlendi .. kendi fikrim tabandan alıp 5.50 den satan biriydim geçen hafta
Kâmil yeşil kim biliyor musunuz? Galibin smokinli hali okumuş kravatlı tokatçı..
Yer İmleri