Sayfa 436/1003 İlkİlk ... 336386426434435436437438446486536936 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 3,481 - 3,488 arası.

Konu: HALK Cafe - II

Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    işbankası devlet bankaları tarafında yer alarak faiz ve kredi ödemelerinde erteleme esnekliği sağladı.
    Ne yapacaklar ki baska? Ortada para yok. Hacizcileri de devlet 1 ay tatil vermis

2.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Ne yapacaklar ki baska? Ortada para yok. Hacizcileri de devlet 1 ay tatil vermis
    işbankası kilit konumda, 2001 krizinde 8 tirilyon eski para kredi vardı, işbankasında 500 milyar ama birinci sırada, iş bank ipoteği bozmadığı için diğer bankalar icra yapamadı, 2 yıl korudu borcu ödedik. iş bank devlet bankalarının önünde gelir. garan birinci görünsede bireyselde birinci, kurumsalda işbank birinci, o ne derse piyasa öyle olur. devlet iş bankı alırsa kendi sigortasını yakmış olur. iş bankası bu ülkenin sigortası, 26 yıldır tek ve aralıksız çalıştığım banka.

3. bilim kurulu bugün sayılara bakacak, sayılar kötü değilse istanbula tecrit yok. ama bu salgın tecrit olmadan bitmiyor.

4. Eminim bakmışsınızdır ve bir çok başka senette görmüşsünüzdür ama pegi'nin haftalık dolar grafiğini ben daha önce hiç takip ettiğim bir senette görmedim.
    Geçen hafta başı almak için inceliyordum, şu an o fiyata göre %30 aşağıda ama bende alacak cesaret kalmadı.

Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Şuan kritik yer DXY, yani dolar endeksi, üçgen çiziyor, yükselen üçgen, simetrik yada alçalan değil. Normalde kritik yerde, buradan aşağı gelirse borsalara alım gelir. Ama 104 kırar yukarı giderse hedef 120 olur ki, krizin ekranlarda vücut almış şeklidir. 103 lere 94 den geldi. uzun zamandır sessizdi. yine bu endeksin uzun vadeli grafiklerinde 2001-2011 devasa bir canak var, 2011 gibi çanak sonrası kulp yapmış, kulp 104 de bitiyor, canağı katlamak isterse 2020 içinde 103-76=27 103+27= 130. DXY de 130 demek 25-30 yıl öncenin dünyasına eşit geliyor. 1 tl 1 dolar derken, 10 tl 1 doalr, 1 tl 1 euro gibi garip bir sonuç ortaya çıkabilir. Bu acıdan DXY nin 104 üstüne çıkmaması gereken gelişmeler lazım. Belkide aşı yada ilaç buradan gelir.

6.  Alıntı Originally Posted by frt77 Yazıyı Oku
    Eminim bakmışsınızdır ve bir çok başka senette görmüşsünüzdür ama pegi'nin haftalık dolar grafiğini ben daha önce hiç takip ettiğim bir senette görmedim.
    Geçen hafta başı almak için inceliyordum, şu an o fiyata göre %30 aşağıda ama bende alacak cesaret kalmadı.

Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    devletin el koymasını fiyatlamadı henüz. zaman lazım.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    Bilim kurulu toplanıyor sokağa çıkma yasağı kapsamı 65 üstnden genele yayılabilir ..

Bizim milletimiz ricadan uyarıdan filan pek anlamaz ..maalesef

Çinde olayın ilk günlerinde karantinadan kaçan 5-6 kişinin vurulduğunu söyledi tv de doç -veya prof du

ben basında hiç görmdim duymadım ama doğruluk payı olabilir..Bunlar eski MAO cu

8. DOLAR ENDEKSİ, DXY için grafik göndereyim, yazıyı tamamlayan bir görsel olsun, çizgi çekmeye bile gerek yok, görüntü net. olur olmaz ama borsaları kurtaracak yada kurtarmayacak kritik sürec bu grafikte gizli.

Sayfa 436/1003 İlkİlk ... 336386426434435436437438446486536936 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •