Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 436/1014 İlkİlk ... 336386426434435436437438446486536936 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 3,481 - 3,488 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    benim merak ettiğim şey fiyat artışının İstanbul'u yakalayıp yakalamayacağı değil gerçekten İzmir'e İstanbul'dan talep var mı? bunu ölçebilmek için haberi yorumsuz verdim ama bu konuda bir yorum gelmedi.
    Talebin kaynağı önemli mi? Açık olan gerçek şu; izmir geçen yıla kadar Türkiye ortalamasından az fiyat artışı yaşarken, son iki yıldır tr ortalamasının çok üzerinde fiyat artışı yaşıyor.

İst de ise durum tan tersi...geçen yıla kadar tr ortalaması üzerinde artışlar yaşarken, bu sene tr nin altına indi artış oranları...1-2 yıl daha sürebilir bu durum.

Genelde İstanbullular İzmir de Güzel bahçe-Urla-Çeşme ilçelerine rağbet ediyorlar.
    Şehir merkezlerinde pek talep yok sanıyorum(ofis-iş yerleri hariç)

3.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    PPP bazında kişi başı geliri 25 bin dolar üstü olanlar mavi renkli gösterilmiş ve türkye de bu ilk dilimde yer alıyor..
    database'e girip başlıca ülkeleri bir liste haline getirdim-

Bu cambazlığa Mahfi Eğilmez iyi bir cevap vermiş bu yazısında.
    KENDİME YAZILAR - Mahfi Eğilmez yazıları: Türkiye Ekonomisi Dünyada Kaçıncı Sırada?
    http://www.mahfiegilmez.com/2017/08/...rada.html#more

''........
    Öteden beri SAGP hesaplarının IMF ve Dünya Bankası gibi kuruluşlar tarafından gelişmekte olan ülkelerin dünya ekonomisinden aldıkları payları yüksek göstermek ve bu yolla onların yakınmalarını frenlemek amacına dönük olarak ortaya atıldığını düşünürüm. Bu durum bu ülkelerin yöneticilerinin de işine geliyor. Mesela Çin, Hindistan ve Endonezya yöneticileri bu hesapları kullanarak halklarına dünyanın en büyük ekonomileri olduklarını anlatabilirler.

Nedense SAGP ye göre yapılan tablolara baktığımda aklıma hep Nasreddin Hoca nın ''kedi buysa ciğer nerede, ciğer buysa kedi nerede? diye biten fıkrası geliyor. ''

4. Bu tabloya gore Turkiye'de kisi basina gelir 7.500 TL.'nin ustunde.

Yuh..!

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Genelde İstanbullular İzmir de Güzel bahçe-Urla-Çeşme ilçelerine rağbet ediyorlar.
    Şehir merkezlerinde pek talep yok sanıyorum(ofis-iş yerleri hariç)
    Baldiz alsancakta bir sirkette on muhasebede calisiyor haliyle her telefona o bakiyo
    Son 3-4 yildir acik pozisyon olmadigi halde istanbuldan arayanlar cogalmis is varmi tasinmak istiyoruz izmire diye

Sagda solda tanstigim emeklilerin cogu izmire istanbuldan gelmis emekliler

Is yok ama izmirin cazibesi cok yuksek

6. Dun trafikde bir suru magandayı gozlemledim. Bizim milletin çevreye olan inanılmaz duyarlılıgını !!! gozlemledim ve dedim ki bu kadar kaliteli insanlar topluluğunda ben bu evlere bu kadar para vermem

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Baldiz alsancakta bir sirkette on muhasebede calisiyor haliyle her telefona o bakiyo
    Son 3-4 yildir acik pozisyon olmadigi halde istanbuldan arayanlar cogalmis is varmi tasinmak istiyoruz izmire diye

Sagda solda tanstigim emeklilerin cogu izmire istanbuldan gelmis emekliler

Is yok ama izmirin cazibesi cok yuksek
    İzmire gelmek isteyen her zaman olur. Ama istanbullar yüksek gelire ve gidere alışmış. O nedenle buradaki ücretlere gelmezler.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    O egeli ben değilim

8.  Alıntı Originally Posted by dreamworld Yazıyı Oku
    Dun trafikde bir suru magandayı gozlemledim. Bizim milletin çevreye olan inanılmaz duyarlılıgını !!! gozlemledim ve dedim ki bu kadar kaliteli insanlar topluluğunda ben bu evlere bu kadar para vermem
    Evet budur...!

Sayfa 436/1014 İlkİlk ... 336386426434435436437438446486536936 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •