Sayfa 436/643 İlkİlk ... 336386426434435436437438446486536 ... SonSon
Arama sonucu : 5238 madde; 3,481 - 3,488 arası.

Konu: AKBNK - Akbank T.A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Daha yeni başlıyoruz, Yabancı fonlar 10 gün için gelmezler en azından 2 ayık birsürede ine cıka kar realizasyonları ile devam edecek gibi. 19 Kasım da PPK toplantısı ne olacak onu bilsem net konusacagım. Benim hedef fiyatım 1.09usd. Ytd

2.  Alıntı Originally Posted by Doctors finance Yazıyı Oku
    Daha yeni başlıyoruz, Yabancı fonlar 10 gün için gelmezler en azından 2 ayık birsürede ine cıka kar realizasyonları ile devam edecek gibi. 19 Kasım da PPK toplantısı ne olacak onu bilsem net konusacagım. Benim hedef fiyatım 1.09usd. Ytd
    Şu koşulda 400-500 puan artış gelmez diye düşünüyorum. Ama Enflasyon oranına getireceklerine dair söylentiler var.Dövizin de çok aşağı gitmesini istemezler. Ufukta bir seçim planlanmıyorsa.

3.  Alıntı Originally Posted by Salih Karakaya Yazıyı Oku
    Şu koşulda 400-500 puan artış gelmez diye düşünüyorum. Ama Enflasyon oranına getireceklerine dair söylentiler var.Dövizin de çok aşağı gitmesini istemezler. Ufukta bir seçim planlanmıyorsa.

bu sartlarda seçime gidilirse kesinlikle iktidar değişir onbinlerce borsa madurunu döviz madurunu enflasyon madurunu kurtarmadan asla cumhurbaşkanı yemin ederim ki seçim kazanamaz.çok ciddi ekonomik reformlar ve hukuk reformları olmadan ülkenin yarınları karanlıktır.en büyük hatayı (albayrağı) göndermekle ilk olumlu adım atıldı ikinci olumlu adım merkez bankası başkanının alınmasıdır. üçüncü beklenen adım BDDK başkanının alınıp yargılanmasıdır.reformlar yapılırsa ve partili cumhurbaşkanlığı yerine partisiz cumhurbaşkanlığı getirilirse ekonomik yönden ülke gerçekten uçuşa geçer ve tayyip erdoğanda büyük bir oy alarak iktidarını sürdürür.işte o zaman bu fiyatlar hayal olur borsa 3-4 katına çıkar döviz 5-6 tl bandına kadar geriler..

4. BDDK ‘ nın temettü dagıtımına izin verirse ki ; USA ‘ da 2021 de serbest bırakıldı.Bu fiyatların 3 katı hayal degil. Bitiken karlar zaten piyasadegeribe gelecek. Ytd

nisandan beri döndüğü yerler
    10 nisan 6.25
    22 haziran 6.22
    30 haziran 6.17
    7 temmuz 6.14

Buralar açık şekilde direncin babası...Geçersek destek olacak, yolumuz uzun olacak bir nevi dönüm noktası, geçemezsek 5.80 destek, 5.50 dip
    Ben geçeriz derim ana yeni yönetimin icraatları önemli

Satıcı ak yatırim...
    Hain yine içerden...

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by seer Yazıyı Oku
    Satıcı ak yatırim...
    Hain yine içerden...

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

kripto fetöcüler onlar

480-520 arası hisseyi kotuleyenler kayıp...onlara teşekkür borcum var. Benim hedefim 9-11 arası. Ondan önce satış yapmam. Yrd.

Sayfa 436/643 İlkİlk ... 336386426434435436437438446486536 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •