İyi yolculuklar..Yurtdışındayken de değerli yorumlarından uzak tutma bizi..
İyi yolculuklar..Yurtdışındayken de değerli yorumlarından uzak tutma bizi..
Burası mipazdan ziyade sohbet yeri olmuş hayırlı işler....
Gençler yada oyle hissedenler rahat olun stres yapmayin su akar yolunu bulur hissemiz ucuzmu bence evet.
Bunu neye gore ucuz diyorum son degerlemeye gore yani 105 liraya gore
Dogma büyüme pedikli olarak soyluyorum ve arazinin bolgesini çok iyi bilirim
Pekiyi neden ucuz derseniz birkaç sayfa once bir arkadasin yazdigi gibi seans içinde çok hacimli hareketler oldugundan fiyati istedigi seviyelerde tutabiliyorlar son islem günün de yaptiklari islemlerden benim anladigim fiyati asagi çekmek
Doganin hisselerinde halka açiklik orani en düsük olanlardan bir tanesi nedeni ni sorgulamak lazim
hisse 2.5x lerde gezerkende yazmistim takaslarda is en büyük paya sahip zaten 3.20 hareketini de is ve citi yaptirmisti .O zamanlar is hacimli alislarini 1.87 maliyetle yapmaya baslamisti sonra citi gelmisiti ve o da 3 ile 2.4x arasi is e devretti
Hissenin zamana ihtiyaci var ilk olarak aski ya sirketten itiraz gelecekmi ona bakmak lazim arazinin bir kismina orman bakanligi çokmüstü onun bir yüksek mahkemeye tasinma olayi vardi ilerleyen tarihlede 1/10000 planlar var o daha da onemli .Bunlar ne kadar zaman alir derseniz patron gazete sahibi derim baskanlik seçiminden once sonuçlanabilir
yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir
WhatsApp grup linki ; https://**************.com/5gEcZr9C9So635imjfvAOA
Sn bugra kardesim Sabah burayi costuran bi arkadas oldu neyse uçtu yurt disina =) topic normale dondu simdi=)
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri