Sayfa 437/855 İlkİlk ... 337387427435436437438439447487537 ... SonSon
Arama sonucu : 6839 madde; 3,489 - 3,496 arası.

Konu: LYDHO - Lydia Holding A.Ş.

1. İyi yolculuklar..Yurtdışındayken de değerli yorumlarından uzak tutma bizi..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by Demlik Yazıyı Oku
    İyi yolculuklar..Yurtdışındayken de değerli yorumlarından uzak tutma bizi..
    Yurtdışında iken sanal alem işleri bitiyor.. İlk zaman sıkıntı oluyor ama, bir iki hafta sonra alışıyorum..

3. Burası mipazdan ziyade sohbet yeri olmuş hayırlı işler....

4.  Alıntı Originally Posted by BUGRA07 Yazıyı Oku
    Burası mipazdan ziyade sohbet yeri olmuş hayırlı işler....
    Mipaz dengemizi bozdu biraz

5. Gençler yada oyle hissedenler rahat olun stres yapmayin su akar yolunu bulur hissemiz ucuzmu bence evet.
    Bunu neye gore ucuz diyorum son degerlemeye gore yani 105 liraya gore
    Dogma büyüme pedikli olarak soyluyorum ve arazinin bolgesini çok iyi bilirim
    Pekiyi neden ucuz derseniz birkaç sayfa once bir arkadasin yazdigi gibi seans içinde çok hacimli hareketler oldugundan fiyati istedigi seviyelerde tutabiliyorlar son islem günün de yaptiklari islemlerden benim anladigim fiyati asagi çekmek
    Doganin hisselerinde halka açiklik orani en düsük olanlardan bir tanesi nedeni ni sorgulamak lazim
    hisse 2.5x lerde gezerkende yazmistim takaslarda is en büyük paya sahip zaten 3.20 hareketini de is ve citi yaptirmisti .O zamanlar is hacimli alislarini 1.87 maliyetle yapmaya baslamisti sonra citi gelmisiti ve o da 3 ile 2.4x arasi is e devretti
    Hissenin zamana ihtiyaci var ilk olarak aski ya sirketten itiraz gelecekmi ona bakmak lazim arazinin bir kismina orman bakanligi çokmüstü onun bir yüksek mahkemeye tasinma olayi vardi ilerleyen tarihlede 1/10000 planlar var o daha da onemli .Bunlar ne kadar zaman alir derseniz patron gazete sahibi derim baskanlik seçiminden once sonuçlanabilir
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir

6.  Alıntı Originally Posted by BUGRA07 Yazıyı Oku
    Burası mipazdan ziyade sohbet yeri olmuş hayırlı işler....
    Sn bugra kardesim Sabah burayi costuran bi arkadas oldu neyse uçtu yurt disina =) topic normale dondu simdi=)

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by kirif Yazıyı Oku
    Sn bugra kardesim Sabah burayi costuran bi arkadas oldu neyse uçtu yurt disina =) topic normale dondu simdi=)

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Cumaya kadar buradayım dedim ya..

Bir özür iki rica borcun var.

Hem pazartesi doktora gideceğim.. Eğer bende obsesif kompulsif bozukluk çıkarsa özür borcun ikiye çıkacak.. Senden ötürü.. senden ötürü oldu..

Sayfa 437/855 İlkİlk ... 337387427435436437438439447487537 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •