Manyak bir hisse,indii zaman aldırmaz üst yerden satısa sattırmaz,ne zaman takır,takır giderse anca satarsın,dier turizmler almıs basını gitmis,bugün 162,5 gösterdi vermedi bana amk
Manyak bir hisse,indii zaman aldırmaz üst yerden satısa sattırmaz,ne zaman takır,takır giderse anca satarsın,dier turizmler almıs basını gitmis,bugün 162,5 gösterdi vermedi bana amk
Bunda 800 maliyeti olanlar bile mevcut,hePsi bir kenara,200 altına indiginden beri daha o seviye bile görülmedi 1 senedir,1 sene önce 250 tl imis,subattada 800![]()
Ulen lavuk hala satıyormusun ?,yetmedimi satmadıgın amk
Ulen lavuk bugün hareketlisin 166 olan 173 gösterdin,ya tavan çek,yada ziktir git taban çek,tavanı 183-tabanı 149,8![]()
Ayces tavan
''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar
ayces fk 236........pkent fk 43...........ilginc...ayces bugunde neredeyse tavan
''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar
197 gösterip,167 tabana inme durumu buna has özellik,sanırım patron kılkuyruğu satmıştır kesin,zaten devamlı satıyor,tepeden sat aşağıdan al...neyse,satıp kurtulmuşum derken 180 üstünden, tekrarında mallandık 170 altından..bu sefer tamam dedik 200 aşılırda maliyeti yüksek olanlara bir ışık yakılır dedik oda olmadı,zaten bizler tradeciyiz,öyle uçacak kaçacaklarlan işimiz olmaz,devamlı dipten toplarız![]()
158 gösterdi bir ara,197 yaptığında tamam dedim gider artık zarar eden zararını düzeltir demeye kalmadan 167 taban...neyse bizde topladık patron ve tahtacısı artık tekrarında yırtınır artık sattıklarını almak için...ytd.
Yer İmleri