Serdar hocam gelen cevabın içeriğini yazmanız mümkün mü
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Serdar hocam gelen cevabın içeriğini yazmanız mümkün mü
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İlgi başvurunuz Kurulumuz tarafından kayda alınmıştır. Kurulumuza ulaşan ihbar ve şikâyetler, sermaye piyasalarında gerçekleştirilen işlemler ve sermaye piyasası araçlarına ilişkin gelişmeler, 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 88 inci maddesi çerçevesinde değerlendirilerek gerekli görülen hallerde Kurulumuz tarafından ayrıntılı inceleme yapılmaktadır.
Borsa İstanbul A.Ş. (Borsa İstanbul)’de gerçekleştirilen işlemler ve payları Borsa İstanbul’da işlem gören şirketlere ilişkin haber ve gelişmeler Kurulumuzun ve Borsa İstanbul’un ilgili birimleri tarafından izlenmekte ve gerekli görülen hallerde Borsa İstanbul ve Kurulumuz tarafından ayrıntılı inceleme yapılmaktadır.
Ayrıca telefonda bu işin sonunda kapta usulsüz hukuksuz bir şey tespit edilirse kapta yayınlanır ,bunu delil olarak gösterip mahkemeye verin dediler.ben bu haberi bekliyorumki mahkemeye vereceğim, ama hep beraber birlik olup versek daha çabuk netice alırız
Başvuru İçeriği: Tukaş şirketi ile ilgili olarak yaklaşık 15 mayıstan beri 17,80 liradan hergun yüzde 10 taban yaparak toplamda bugüne kadar 7 taban düşmesine rağmen neden SPK olarak bir inceleme yapıyorsunuz, 17,80 liradan hisse beş iş gününde 8,55 liraya düştü, mileti büyük mağduriyete uğrayatarak küçük yatırımcılara büyük zararlar verdiler, devletin görevi küçük yatitimciyiy korumak degilmi, neden düşüyor hiç bir haber yayınlamiyor, bilgi yok. Bunlar böyle istedikleri gibi hisseyi yükseltirken kap haberleri gönderecek yukardan millete satacak sonrada hiç bir neden yokken bir haftada yarı fiyattan daha aşağı düşürecek ve bunu denetleyen kurum hiç birşey yapmayacak mi. Vallahi bittik battık. Yazık bizlere, gidip dolar almadık getirdik borsaya yatırdık. Elimizde ne varsa aldılar. Lütfen bu şirket hakkında inceleme yapılması ve 15 mayıstan itibaren hissenin hareketlerinin incelenmesini istiyorum.piyasada dolaşımda 43 milyon lotu var sırf bugün 29 Mayıs da 79 milyon lot hacim yapıyor.rica ediyorum.
Bana göre bu soyguncular bunun hazırlığını geçen yıldan yapmışlar, sonra Şubat'ta üç ay ceza alınca ertelemisler istediklerini yapamadığı için, virüs olayı olunca bunlar için bir vurgun fırsatı olmuş ,gıda sektöründe ki hisselere talepten dolayı, körün istediği bir göz bunlar bulmuş iki göz hesabı rahatlıkla millete yüksekten satmışlar, yoksa bu virüs olmasa satamazlardi bunu, kimsenin de gıda sektörü satışları iyi, diye soygun yacaklari aklımıza gelmedi, adamlar tam tilki imiş. Vay be, umarım devlet bunu yanlarına bırakmaz.ben zaten mahkemeye vereceğim kap haberi gelsin,
Sakin ol sampi!!! Mahkeme basit mi yarını bekle bu kadar heyecan tipicden soğutur relax olRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
Namık Kemal
Bu 50 milyon lotu ky alamaz, bunlar daha satış yapacaklardı belki 4 e 5e kadar günlük ne satarlarsa harmanlayarak , cunki satılmayan o kendileri tekrar alıyordu. İki gün durmasa devam edeceklerdi. Bundan sonra ne yapacaklar bu önemli. Pek artık kimsede kolay kolay almaz hisseyi, onlarda biz işimizi bitirdik diyerek kenara çekilince ky elindeki lotu psnikle satarsa o da kötü işte,
50 milyon lot sattık dedilerde bunun ky ancak 15 milyon lotunu alsa, 35 milyon yancı kendi açtıkları hesaplarda muhtemelen , onlarıda satacaklardi herşey ayyuka çıktı. SPK hisselerini 6 ay satışa kapatabilir o yancı hesapları tespit ederse, genelde tezgah böyle .yani 500 milyon dan ceplerine ancak girse girse 150 milyon girmiştir, diğeri yine kendi paralaridir, onlarida çevirip evirip farklı hesaptan aldılar tahtada ki sonra tekrar koyup satalar bu olay meydana çıkınca kaldılar, umarım ellerindeki lotlara bir yıl 6 ay ceza gelir işlem yapamazlar
Yer İmleri