Sayfa 437/946 İlkİlk ... 337387427435436437438439447487537937 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 3,489 - 3,496 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    TCMB net uluslararası rezervleri 26 Nisan'da 25.86 milyar dolar

TCMB'nin net uluslararası rezervleri 26 Nisan 2019 itibarıyla, bir önceki haftaya göre azalarak 25 milyar 858 milyon dolar dolar oldu.
    Hazinenin her ay ödemesi var bu ödemeleri nasıl nerden kaşılayacaklar rezevlerde tükeniyor bana kalırsa son çare fondaki paralar ya da milletin bankalardaki benjolarına çökecekler..

Su gun nasil olurda 6 yi gecemez anlamiyorum. Hele borsa nasil arti onu hic anlamiyorum

Herhalde powell in aciklamalarini tercume etmemisler henuz

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Hazinenin her ay ödemesi var bu ödemeleri nasıl nerden kaşılayacaklar rezevlerde tükeniyor bana kalırsa son çare fondaki paralar ya da milletin bankalardaki benjolarına çökecekler..
    Milletin bankada benjosu falan yok..
    Hiç bir banka kasalarında deste deste tl dolar tutmaz..
    Hepsi kredi olarak dağıtılmış durumda..
    Taşş çatlasa 4-5 milyar dolar nakit bulunur..
    O panikde o da denizde damla olur zaten..

4.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Milletin bankada benjosu falan yok..
    Hiç bir banka kasalarında deste deste tl dolar tutmaz..
    Hepsi kredi olarak dağıtılmış durumda..
    Taşş çatlasa 4-5 milyar dolar nakit bulunur..
    O panikde o da denizde damla olur zaten..
    26 Nisan 2019 itibariyle bankaların kasalarındaki nakit döviz miktarı 5.979 milyar dolar karşılığı döviz.

5.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Fondaki paralar zaten hazine tahvillerinde. O fondan para çekmek isterlerse hazine tahvillerini satmak gerekli. .Bu da zaten fişekleme evresinde olan tahvil faizlerini daha da fişekletir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    26 Nisan 2019 itibariyle bankaların kasalarındaki nakit döviz miktarı 5.979 milyar dolar karşılığı döviz.
    O zaman millet parasını yastık altına çekse, yandım keten helva olcak

SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Son dakika! İstanbul seçimlerinde Maltepe, Ataşehir ve Kadıköy'de usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla bulunulan şikayetler sonrası 32 ayrı soruşturma açıldı.

8. 02 Mayıs Perşembe 11:25 100'ÜN ÜZERİNDE SANDIK KURULU BAŞKANI VE ÜYESİ ŞÜPHELİ SIFATIYLA İFADEYE ÇAĞRILDI -HT

02 Mayıs Perşembe 11:12 MALTEPE, KADIKÖY VE ATAŞEHİR'DE SANDIKLARDAKİ İDDİALARA KARŞIN 32 AYRI SORUŞTURMA BAŞLADI

Sayfa 437/946 İlkİlk ... 337387427435436437438439447487537937 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •