Davalar devam edecek gibi...pay alım teklifi bırakın 90 nı 26.40 ı bile cok görmüşler....
Davalar devam edecek gibi...pay alım teklifi bırakın 90 nı 26.40 ı bile cok görmüşler....
https://www.spk.gov.tr/Sayfa/Index/4
Buraya kendi durumunuzu ve yapılan haksızlığı yazabilirsiniz.
Yazinizdan hiçte öyle bir anlam çıkmıyor ama
Önemli değil canın sağolsun ben katıldım ne olur katilmasam ne olur hissemi vermişim
Şirketin ortaklıktan çıkarma kararını bekliyorum.
Sanırım bir aksilik varki şirket buna ait müracaat yapmadı ve süreci uzattı
Meclisteki yasa bakalım süreci nasıl etkileyecek
Bir haftadan beri takaslarda bir değişiklik yok süreci uzattıktan sonra ayın 5' de 50 lot, 6' sında 2 lot olmak üzere toplam 52 lot işlem oldu acaba hisse alımını durdurdular mı günlerdir hiç satanın olmaması biraz tuhafıma gitti sanki bir gariplik var gibi, biraz daha bekleyelim nasıl olsa alıştık beklemeye
'' Yatırım Tavsiyesi Değildir ''
Sanirim SPK ya yapılan onca şikayetten sonra SPK yeni duzenlemenin meclisten çıkmasını bekletiyor .
Meclisteki bu düzenleme çıkarsa bennim gibi hissesini verenler avucunu yalayacak .
Çünkü bizler acaba olası bir değerleme drgisirmi diye bakıyoruz değerleme değişirse satma hakkı kullananlar faydalanirdi .
Ancak görünen oki yeni ayrılma hakkı kanun çıkarsa son 30 gün olmuyor adil bedel kavramı oluyor ve SPK belirliyor.
Ortaklıktan çıkarmada ise son 6 ay yada adil bedel gibi kavramlar geçiyor .buda bizim gibi hissesini satanlar için avucumuzu yalayacagimiz anlamına geliyor .
Geçmiş olsun bekleyenler bu yasa çıkar ise sanirim beklediginize degebilir.
Asla ytd deildir .tahmin ve görüştür .
Sn.garip borsacı yaniliyorsun
Birkere egerki şirket ortaklıktan çıkarma hakkını kullanırsa yeni çıkacak tebliğe göre
Biz satma hakkını kullananlarada uygulanacağını düşünüyorum
Şirket müracaat etmediğine göre bir sıkıntılı durum var gibi gözüküyor
Şahsi fikrim bu yonde
Yer İmleri