Sayfa 437/1002 İlkİlk ... 337387427435436437438439447487537937 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 3,489 - 3,496 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. Bu IPB, değişkenler içinde en şahsına münhasır, neredeyse hisse fonlar kadar agresif olan TCD gibi bir yatırım stratejisi izlemeye başladı sanırım. Yoğun hisse ve türev kullanımı var. ( Temmuz ortasından beri bambaşka bir yaklaşımı var )

Değişkenler içinde defansif ve agresiflerden sonra ultra agresif bir grup da oluşmaya başladı sanki.

Çok seviniyorum farklı stratejide fonların oluştuğunu ve rekabetin arttığını gördükçe

Öte yandan tuhaftır, İstanbul Portföy'ün tefaşa açık hisse fonu (ACK ) oldukça zayıf performanslı bir fon.

Aslında değişkenlerde hisse fonlara göre mevzuat çok daha rahat. Çok daha yoğun türev kullanabilir, hızla hisseleri de istediği orana indirebilirler. Stopaj tek dezavantajları.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    mac küçük küçük eksilerle sabırla bekliyor
    ama neyi bekliyor anlayamadım.
    ditaşın yeni bir tepe yapmasınımı bekliyor acaba
    Çok fazla banka var gibi geldi bana, bu durumda bankalar gitmedikçe çok ağır hareket eder herhalde...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Çok fazla banka var gibi geldi bana, bu durumda bankalar gitmedikçe çok ağır hareket eder herhalde...
    THY'de var o durumda olan
    Ama Haydar beyin vardır bir bildiği diye düşünüyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Bu IPB, değişkenler içinde en şahsına münhasır, neredeyse hisse fonlar kadar agresif olan TCD gibi bir yatırım stratejisi izlemeye başladı sanırım. Yoğun hisse ve türev kullanımı var. ( Temmuz ortasından beri bambaşka bir yaklaşımı var )

Değişkenler içinde defansif ve agresiflerden sonra ultra agresif bir grup da oluşmaya başladı sanki.

Çok seviniyorum farklı stratejide fonların oluştuğunu ve rekabetin arttığını gördükçe

Öte yandan tuhaftır, İstanbul Portföy'ün tefaşa açık hisse fonu (ACK ) oldukça zayıf performanslı bir fon.

Aslında değişkenlerde hisse fonlara göre mevzuat çok daha rahat. Çok daha yoğun türev kullanabilir, hızla hisseleri de istediği orana indirebilirler. Stopaj tek dezavantajları.
    birkaç gündür benimde takibimde açıkca belli ya strateji değiştirdi ya da yeni yönetici filan atandı sanırım. Gene de ürkek yaklaşıyorum agresif değişkenlere. Düşüşlerde gerçek yüzlerini ortaya koyuyorlar
    Burada yazmış olduğum bilgi,yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Lütfen kurumunuzdaki profesyonel yatırım uzmanlarınıza danışın.

5.  Alıntı Originally Posted by sevinen Yazıyı Oku
    birkaç gündür benimde takibimde açıkca belli ya strateji değiştirdi ya da yeni yönetici filan atandı sanırım. Gene de ürkek yaklaşıyorum agresif değişkenlere. Düşüşlerde gerçek yüzlerini ortaya koyuyorlar
    Yoğun hisse ve türev taşıyan agresif değişken fonlar benim de portföyümde yok ve tutmayı düşündüğüm bir kategori değil açıkçası. Değişken tarafta muhafazakar olanları tercih ediyorum. zaten hisse fonlarla yeterince risk alıyoruz.
    Ama yine de seviniyorum, hem getiride , hem stratejide ayrışan, fark yaratan fonların olmasına.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

6.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    THY'de var o durumda olan
    Ama Haydar beyin vardır bir bildiği diye düşünüyorum.
    Haydar bey bir mesajında
    Ağustos ayında sattığımız 3 hissenin birini, 2.5 yıl birini 2 yıl diğerini 8 ay önce almıştık. Bizim için elde tutma süresi 1 ay da olabilir 3 yılda. Değerini gördüğümüzde satarız.
    beyanı var.

Bir hissenin değerini görmesi için 2.5 yıl beklenir mi? Ben cahilim bu konuda, değerinin bir sınırı var mı?
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

7.  Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    Haydar bey bir mesajında beyanı var.

Bir hissenin değerini görmesi için 2.5 yıl beklenir mi? Ben cahilim bu konuda, değerinin bir sınırı var mı?
    Kişi olarak bekleyen bekler ama koca bir fona öyle bir hisse alıp çok uzun süre beklenmesi uygun olmaz bence.
    Ama fon içinde tolere edilecek oranda olursa belki bir nebze olabilir.
    Yoksa,
    O kadar bekleyecek olsak ADP TAU gibi banka fonları alırdık.İkiside dibinde dibinde şu anda.

8. ADP ve TAU banka fonları durup durup gözüme çarpıyor.
    İkiside Mart ayındaki dip seviyesinde.
    Düşecekleri kadar düşmüşler ve yatay olarak sürünüyorlar.
    Daha da düşmez bunlar al at kenara diyorum ama, ikisininde 1 yıl, 3 yıl, 5 yıllık getirileri hep ekside.

Sayfa 437/1002 İlkİlk ... 337387427435436437438439447487537937 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •