Sayfa 438/928 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538 ... SonSon
Arama sonucu : 7420 madde; 3,497 - 3,504 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by 06ekonomist Yazıyı Oku
    hibe değil derken kredimi yani adam teşvik diyor hibe olmuyormu yanlış konuşmayalım
    Hibe olsa hibe derlerdi teşvik demezlerdi.

Ne oldu şimdi bu faiz oranları ile yatırımamı karar verdik. Bu Genel Müdür ve yönetim kurulu ile olmaaaaazzz. Bildiğimiz açıkçılar hadi görev başına bu gapla sizede gün doğdu...

Güvenim sıfır, bu tahtanın benim için sıçraması ancak ve ancak yeni bir yönetim ile olabilir. Aynı adamlara tekrar güvenecek halim yok.

y.t.d.

Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    ben 3,78 tl den sattım..aldığım hisselerin daha iyi performans yapacağını düşünerek....ben gubrf daha aşağıdan almayı düşünerek yapmadım bu hamleyi sana saçma gelebilir ama daha yukarıdan alacağım şartlar uygun olursa....benim amacım lotumu artırmak....şuan zerre kadar alım aklımda yok ama takip listemden çıkarmıyorum...takip listemin içinde gubrf var....bunun gibi 3-4 tane daha hisse var takip listemde....birde 5-6 tane parayı yatırdığım hisse var...onları kısa vade için almadım bir hedef belirleyerek aldım o hedefe gubrf den daha hızlı geleceğini düşündüm bu bir tercih illa olacak diye birşey yok tabi ki...gubrf uzun zaman yatırım yaptığım hisse burada uzun zaman birlikte olduğumuz ortaklar oldu....ben bu hissenin alım zamanını satım zamanını bilmediğimden kalmadım...ben satım zamanını çok iyi biliyordum XXmen vardı ona bile söylemiştim o sattı ama ben duygusal davrandım satamadım..satmamın nedeni yönetim yoksa ben daha önce 2 tl leri gördüm satmadım..burada bir nebze eski ortaklara yardımcı olmaya çalışıyorum ben aldığım zaman zaten söylerim....
    Bak sattığın noktaya geldi!!
    Birde senin bir benzerin vardı xtrader diye oda 2 tl den alacaktı aynı senin gibi. Siz varya küçük yatırımcı psikolojisine oynayan çok profesyonel kişilersiniz.
    Nefesim yettiğince senin niyetinin art niyet olduğunu söyleyeceğim. Bu söylediklerime çok kızıyorsun sinirlerin bozuluyor ama bu başlık altında her yazdığını çok dikkatli bir şekilde takip ediyorum dikkat et yazdıklarına.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    570
     Alıntı Originally Posted by prof45 Yazıyı Oku

Öncelikle Teşekkür ederim.

Bu ne arkadaş nasıl bir güne denk geldi. Enflasyona bak, bugün piyasa bozuk, aşağıya çeken bir piyasa da yukarı çıkmak için debeleniyor gibi.
    Rüzgarın da arkamızdan estiği bir güne denk gelseydik daha şanslı olabilirdik.

Diğer konu hibe-Teşvik.

aralarındaki fark sanırım vade.

Birinde parayı alıp yatırım yapıyorsun,
    Diğerinde yatırım yapıp, devlete ödeyeceğin vergi vs yi ödemeyip mahsuplaşıyorsun. oda epey bir süreyi buluyor.

Özetle ikisinde de para kasanda kalıyor. ama vadeleri farklı olarak.......
    Ayağını Sıcak Tut, Başını Serin.
    Kendine Bir Uğraş Bul, Düşünme Derin Derin... Hz. Mevlana...

4.  Alıntı Originally Posted by ertanky Yazıyı Oku
    Bak sattığın noktaya geldi!!
    Birde senin bir benzerin vardı xtrader diye oda 2 tl den alacaktı aynı senin gibi. Siz varya küçük yatırımcı psikolojisine oynayan çok profesyonel kişilersiniz.
    Nefesim yettiğince senin niyetinin art niyet olduğunu söyleyeceğim. Bu söylediklerime çok kızıyorsun sinirlerin bozuluyor ama bu başlık altında her yazdığını çok dikkatli bir şekilde takip ediyorum dikkat et yazdıklarına.
    niye kizayim nasip degilmis derim gecerim.paraya fazla tapma derim....ben 10 yil bu hissede bulunmus biriyim...benle ugrasirsan zararli cikarsin.....gubrf takip listemde ama alacaklarim arasinda 4.siraya geriledi.....

Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    niye kizayim nasip degilmis derim gecerim.paraya fazla tapma derim....ben 10 yil bu hissede bulunmus biriyim...benle ugrasirsan zararli cikarsin.....gubrf takip listemde ama alacaklarim arasinda 4.siraya geriledi.....
    Benmi paraya tapıyorum
    Sabah akşam sattığın halde gübre formundan çıkmıyorsun birde bana ahkam kesiyorsun pes doğrusu.
    Bak arkadaşım sattıktan sonra 2,4-2,6 bölgesine gelirse ortak olurum diye burada bilgi kirliliği yaptın günlerce ve sana bakıp satanlar oldu. Sana arada sırada sordum gübre aldınmı düşünüyormusun diye hepsine hayır cevabını verdin. Şimdi aklın sıra burnunu dik tutup takip listemde ama almam diyorsun ya bu dediklerinede gülüyorum.
    Formu sahiplenmişsin zamanında sana karşı yazanları küçük görüyorsun yanındaki şakşakcınla.
    Senin ipliğini pazara çıkaran biri olarak seninle uğraşmaya devam edeceğim ve zararlı olan sen olacaksın. çünkü şu an karda olan benim zararda olan sensin. Seni su kurnazı.

6.  Alıntı Originally Posted by ertanky Yazıyı Oku
    Benmi paraya tapıyorum
    Sabah akşam sattığın halde gübre formundan çıkmıyorsun birde bana ahkam kesiyorsun pes doğrusu.
    Bak arkadaşım sattıktan sonra 2,4-2,6 bölgesine gelirse ortak olurum diye burada bilgi kirliliği yaptın günlerce ve sana bakıp satanlar oldu. Sana arada sırada sordum gübre aldınmı düşünüyormusun diye hepsine hayır cevabını verdin. Şimdi aklın sıra burnunu dik tutup takip listemde ama almam diyorsun ya bu dediklerinede gülüyorum.
    Formu sahiplenmişsin zamanında sana karşı yazanları küçük görüyorsun yanındaki şakşakcınla.
    Senin ipliğini pazara çıkaran biri olarak seninle uğraşmaya devam edeceğim ve zararlı olan sen olacaksın. çünkü şu an karda olan benim zararda olan sensin. Seni su kurnazı.
    foruma katki sagla laf ebeligi yapma...benle ugrasacak bilgi birikimin olmasi gerek...ancak laf dalasi yaparsin...

7. pasta atabilecek arkadaş varmı acaba iyi olur

8.  Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
    İbrahim Yumaklı!!
    Bugünlerde pozitif bir etkiye sahip iyi bir haber açıklama zamanıdır. Hissedarlarınıza çektirdiğiniz eziyet son bulsun artık.
    Uyuyan dev uyanacak mı?
    Haberler gelmeye başladı.

https://www.kap.org.tr/Bildirim/691600

https://www.haberler.com/gubretas-ar...011461-haberi/

Sayfa 438/928 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz