-
Müthiş hacim var nedir bunun anlamı yarın da çok hareketli olur
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Biri tavan ilken bu Neden bu kadar düştü acaba çok ilginç
-
Pasta rica etsek arkadaşlar
GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Bu kadar düşüş başladığını gösteren en buyuk göstergedir
Yazdıklarım hayal ürünüdür yatırım tavsiyesi değildir
-
Cok enteresan bir kagit , halka arz oldugu ilk ay yukarda biraktigi bosluk yillardir teknik analizcilerin gozunde ve hayalinde , spekte bunu cok iyi kullanarak yillardir al sat yapiyor ve inanilmaz para yapiyor , resmen tezlik bir hisse
-
Sayın İzmirli _86 hem güzel soru sormuşsunuz hemde cevabını vermişsiniz yıllardır dolmayan boşluk başarın sonra dolmaz ayrıca her gap dolacak diye bir zorunluluk yokt teknik anlamda şimdi iki gündür yükselen hisse bugün gördüğü en yüksek seviyesinden yaklaşık yanılmıyorsam % 12 aşağısında kapandı yukarı gidecek hisse bu kadar hacim ve bu kadar kademe farkı varken neden bugün gördüğü tepe zirve noktasında kapanış yapmadı .....
Yazdıklarım hayal ürünüdür yatırım tavsiyesi değildir
-
Sayin nabiz haklisiniz aslinda ayni fikri paylasiyoruz sanirim tam ifade edemedim kendini, demek istedigim teknikciler ve hayal perestler o boslugun dolacagini dusunuyo , spekte bunu kullanarak asagilardan istedigi gibi al sat yapiyo , bu nedenle tezlik dedim bu hisse icin , boyle bir grafik baska bi hissede hatirlamiyorum , guzel tezgah kurmus spek burda
-
Yine ky yi hisseye boğdu ters hareket yapiyor
GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri