Sayfa 438/564 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538 ... SonSon
Arama sonucu : 4509 madde; 3,497 - 3,504 arası.

Konu: BAGFS - Bağfaş Bandırma Gubre Fabrikaları A.Ş.

1. Bunlar tam cimri çıktılar baksana borsada bayram oluyor bağfas hüzünlü hüzünlü duruyor daha zarar çıkmadı 20 li rakamlara gelemedi Bahtsız bedevi misalı bizde sans yok adamlar 1 ayda en kötü hisseler bile %50 artış gösterdi bu daha yerinde duruyor ayıp yaa emeğe yazık birde uv olacaksın diyorlar 9 aydır elimde kağıt para kazanamadım açıkcası eskiler yerinde kim ki krizde 10 lu rakamlardan aldıyaa belki onların biraz kaarı var anlamadım gitti

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Yok mu bu hissede iyi haber. Eskiden KAP'a ihale haberleri düşerdi. Bu tür haberleri unuttuk.Gercekten böyle haber yok mu ya da yayınlama gereği duymuyorlar mı. Yatırımcıyı iyice bunalttı. İzlememde olan hisselerin geneli 124 binde gördüğü zirveyi geçti.Bu ise gördüğü 21 binli rakamlara ulaşacak gibi hiç bir çabası yok. Aynı sektördeki hisselerin fiyatları 124 bin endeksinin çok çok üzerindeler. Gübre fabrikaları 10 liradan 25 liraya,Ege Gübre 55 liradan 85 liraya,Hektaş 11 liradan 15 liraya çıktı. Eskiden ev alma komşu al derlerdi.Ne güzel demişler.Hisse alırken de öncelikle sahibine bakıp öyle alacaksın. YTD
    O iyi insanlar o güzel atlarına binip gittiler...

3. Valla ne kadar hayıflansak boş.Piyasa alıp başını gitmiş bu hala 17,15 civarına gerilemiş.Mazallah birde endekse satış gelse 15,00 TLcivarına çekilecek.Ben 17,20 TL ile çekildim kenera.Başka bir hisseye girdim.Sizlere bol kazançlar.Bol sabırlar...

4. Ne lanet bir kağıt bu
    Bıktırma taktiği işe yarıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

orada personelim, nisan 17 2020 itibari ile ücretsiz izine çıkardılar. ve mayıs 24 te olan bayram ikramiyesini vermemek için sorarsanız pandemi.... yersen bir çok çalışan arkadaşımız mağdur oldu. birde üstüne sistem hatasından ücretsiz izin parası 1170 onuda alamadık .... sanırım temmuzda da devam eder ve bana ödeyeceği ikramiyeyi ödemediği için kar hanesine ekler. bizde istemeden eşim çalışıyor ve üç beş kuruş borsadan kazanmak ve evi geçindirmek için uğraşırız. bu samimi yazımdan sonra ....., işçisine yararı yokki yatırımcısına... olurmu? belgelerle ispatlarım yeminle.
    Son düzenleme : dogocu bey; 19-06-2020 saat: 04:17.
    Rakamlar Asla Yanılmaz..... Y.T.D

orada personelim, nisan 17 2020 itibari ile ücretsiz izine çıkardılar. ve mayıs 24 te olan bayram ikramiyesini vermemek için sorarsanız pandemi.... yersen bir çok çalışan arkadaşımız mağdur oldu. birde üstüne sistem hatasından ücretsiz izin parası 1170 onuda alamadık .... sanırım temmuzda da devam eder ve bana ödeyeceği ikramiyeyi ödemediği için kar hanesine ekler. eşim çalışıyor ve üç beş kuruş borsadan kazanmak ve evi geçindirmek için uğraşırız. bu samimi yazımdan sonra ....., işçisine yararı yokki yatırımcısına... olurmu? belgelerle ispatlarım yeminle.

[QUOTE=dogocu bey;4535019]orada personelim, benimde işim borsa borsa olmasa aç kalırım yeminle.... ama ben genelde demiyeyim sürekligaran halk iş tr thyo gibi hacimli hisselerde yevmiye için oynarım mübarek sabah ezanı okunuyor 1 lot alıp satmışlığım yok bu....

8.  Alıntı Originally Posted by dogocu bey Yazıyı Oku
    orada personelim, nisan 17 2020 itibari ile ücretsiz izine çıkardılar. ve mayıs 24 te olan bayram ikramiyesini vermemek için sorarsanız pandemi.... yersen bir çok çalışan arkadaşımız mağdur oldu. birde üstüne sistem hatasından ücretsiz izin parası 1170 onuda alamadık .... sanırım temmuzda da devam eder ve bana ödeyeceği ikramiyeyi ödemediği için kar hanesine ekler. eşim çalışıyor ve üç beş kuruş borsadan kazanmak ve evi geçindirmek için uğraşırız. bu samimi yazımdan sonra ....., işçisine yararı yokki yatırımcısına... olurmu? belgelerle ispatlarım yeminle.
    Bu denilenlerin aslı astarı nedir? Daima limanlara gemiler yanaşıyor. 17 nisandan bu yana neyin ücretsiz izni? Belki yoğunluk azalmıştır ve süreli sözleşmeli personele izin vermişlerdir. Onun haricinde işlerin durgun olacağına ihtimal vermem.

Sayfa 438/564 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •