çünkü ellerindeki hisseyi satacaklardı , fiyatı yükseltmek için yapılan bir hamleydi i fiyat yukseldiginde yabancı bunlardan hızlı davrandı sattı elindekileri ..
bunlarda mal gibi kaldılar.. zaten paraları da yoktu.. sirketteki 200 milyon nakiti bile kimseye haber vermeden apar topar yıldız holdinge aktardılar..
ne hissedarlar toplantısında ne yonettım kurulunda bahsi geçmedi ..
yucel 2 yıl once benzer bir hissede dustu daha dusmez diye diye aldım , sonrasında kottan çıkardılar hisseyi .. herşeyi sıfırladılar..
yanı dusmenın lımıtı yok ..
Bay kenym, fiyatı düştükten sonra kottan çıkarılmış olan hangi hisseydi? Ne gibi benzerlikleri var Bizim ile? 1.Ç 2018 de Kar açıklamaya başlamış olan bu hisse de aynı işlem olur mu?
Bilgi verirseniz sevinirim.
Bir yandan 40-50₺ dan aşağı satmam deyip yüceltiyorsunuz hisseyi, beri yandan kapanma ve sıfırlanma senaryoları yazdınız az önce? Hangisi gerçek, bu ne yaman çelişkidir?
Yükseliş hacimli düşüşleri hacimsiz ne anlamalıyız
Oğlun güder,hatun sağarsa koyun olur...Türk atasözü
Böyle bir kâğıt daha bulunmaz sanırım borsada. En fazla payı elinde tutan kurum günlerce, haftalarca tek bir alım satım yapmıyor. Yabancı gözüken yaklaşık %29'un da gerçek yabancı olduğuna inanmıyorum. Cibiliyetsiz bir kâğıt. Bekleyeceğiz çaresiz...
Yer İmleri