Sayfa 438/948 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538938 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 3,497 - 3,504 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. Bilanco ne zaman gelir

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by alikaratas Yazıyı Oku
    Bilanco ne zaman gelir

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Once Şubat sonu 25 gibi vergi dairesi 1 Mart bilanço bildiğim kadarıyla

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yıllık Hisse Yarışmamızda dereceye girenler belli oldu.
    kim kaçıncı olmuş bakmak isteyenler buyursunlar
    dereceye girenleri de tebrike bekleriz
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...39#post1634139
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    gerçekten de bu gün neredeyse herkes kendince keşkem dedi... yukarıdan satıp aşağıdan almayı başaranlar gün içinde %10 a yakın kazanmayı bildiler...bunu ben yapamadım dostlar ...yapabileni de tebrik ederim...gerçekten de satım kararı da alım kararı da cesaret gerektiriyordu...
    Sn. Keko Kademeleri izlediyseniz 2.83 e geldiğinde altlarda mal yoktu her kademede max.5000 lot. Zaten o aşamada görürseniz bilin ki veriyor aşağı ama sadece kendi ve düşük mal satan lara fırsat. Her zaman bu hareketi yapıyor. Düşerken aniden tahtadan çekiliyor dışardan fazla alış gelirse hemen cezayı kesiyor. Açıkçı günlükçü sevmez bu herifler. Kademeleri min 20 ser bin dolarsa hareket inandırıcı. Sonuç itibariyle tarihinin en yüksek aylık kapanisini yaptı.

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    kapanış 2,70 psikolojik seviyeden oldu...gün içinde düzeltmesini yaptı...edindiğim izlenim düzeltmesini yaptıktan sonra yoluna devam etmek isteyeceğidir..o yüzden de yarın tekrardan çıkmasını bekliyorum..bana göre bu gün satmak isteyenlere de almak isteyenlere de fırsat verdi...realizasyon yapmak isteyenler yaptı ve onlar artık bir kenara çekildiler...yeni maliyet yapanlar hisseye inanan ve güvenen kişiler...

silverline ayrıca ağırlılıklı ortalaması olan 2,69 un üzerinden bir kapanış yaptı ..buda hissenin hala güçlü olduğunu gösteriyor...bu gün bir durakta inmek isteyenler oldu...silverline bu durakta inmek isteyenleri indirdi ama bu durakta ayrıca binmek isteyenler de oldu silverline onları da aldı...şimdi tekrardan yola çıkma vakti geldi...durmak yok yola devam...
    Katılıyorum

6.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Pazarlama ile birleşmeyi gönülden destekliyorum. Şirket yönetimine sesleniyorum; Birlikte süreci yönetelim, bilgi havuzu oluşturalım, konsorsiyum kuralım, birleşmenin faydasını, zararını tartışalım. Her türlü desteği vermeye şahsım olarak hazırım.
    Sn.izci bazıları yadirgayabilir derler ki efendim yönetim var ne iş yapıyor size mi kaldı diye? Cevap; EVET.
    Soylediklerinize katılıyorum bugüne kadar bunlar konusulmaliydi. Geç de olsa artık el birliği ile değerlendiriliyor. Varol kardeşim

7. Bugüne kadar iki kere temettü ödedi şirket. Biraz da sermaye artırımı veya temettü konusunu konuşalım. Çok değil nisan ortası konu gündeme gelecek. Fikri.olanlar paylaşsın derim.

8. Yan sanayi lot sahiplerini zora sokmak için bedelli açıklamasın şirket. Madem yatastan gidiliyor 2011 de pazarlama şirketiyle birleşen yatas aynı yıl %150 bedelli açıkladı.

Sayfa 438/948 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538938 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •