A
SM-G7102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
A
SM-G7102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu grafik sebebiyle bugün coşmasını umut etmiştim ama öğleden sonra tahtayı kendi haline bıraktılar..
endekste çok uygundu 0,85 lere çok rahat gidebilirdi olmadı...
![]()
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
Abicim götürmezler. Daha öncede yüzlerce kez söyledim yine söylüyorum. Bu hisse dentist te bilir Yani izleyen herkes bilir. 2018 Haziran ayına kadar günlük 1,5-2-4 milyon işlem yapan kendi halinde bir hisseydi. Birden bire işlem hacmi yükselmeye başladı. Bu ovp ye kadar devam etti. Berat Albayrak ovp yi açıklarken ki TSKB de bu yönde beklenti oluşmuştu, kalkınma bankası deyince bütün rüya bitti. TSKB için rüya bitti ve tabi kalkınma 4.60 tan nerelere geldi gördünüz. TSKB de sürünmeye devam etti. Ama şu son bilanço ve temettü ve bedelsiz biraz canlandırabilirse belki bir yerlere gelir. Resmen hissede bazı oç aracı kurumlar at koşturuyor.. ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu hissedeki sıkıntı daha önce vermiş olduğu kredilerle alakalı değil zaten fiyatlandi karlilikta afaki düşüş olmayacak geçen yıla paralel gelecek gibi belki bir ihtimal daha üzerinde gelebilir solo karlılık ancak yatırım ortamının bozulması yeni kredi açma anlamında sıkıntılı ve baskı bu yüzden bu hisse şahsi görüşüm toplamak için uygun yerlerde al sat için değil geleceğe yatırım yapmak için daha uygun piyasanın düzelmesi sonrası arkasından baktircaktir şu fiyatlardan topla bedelsiz ve temettuyle lot sayını arttır 3 4 yıl sabret bak bakalım ne olacak
SM-G611F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
0,87-0,88 de bayaa önemli görünüyor..
![]()
Yahu benim aldığım 50k lottan dolayı mı bu hisse bu halde güldürmeyin beni.ve bakın hatta güldüm de. Milyon Lot ile oynuyor kahveci çorbacı gazozcu. Ben yine 71-72leri beklerim olur da gelirse bu sefer evladiyelik tutarım gelmezse de Temettü ve bedelsiz sonrasını beklerim artık nasip. Sanırım 5-6 kez al-sat yaptım ne yapayım hisse trade imkanı veriyorsa öyle boş boş bekleyeyim mi?
Son düzenleme : esramarka; 19-01-2019 saat: 17:00.
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.
son bi çizik daha atalım... mutlu pazarlar ;)
![]()
16 krş mu bedelsiz veriyor yoksa %16 mı?
Yer İmleri