Sayfa 438/441 İlkİlk ... 338388428436437438439440 ... SonSon
Arama sonucu : 3526 madde; 3,497 - 3,504 arası.

Konu: TOASO - Tofaş Oto Fabrikaları

1. Şirketin kendi sunumu yani açın okuyun sizde kendiniz karar verin. 2 sene sonra kaç lira kar eder hesabı siz yapın
    Bu yatırımın şirketin toplam ihracat üretim
    kapasitesini 2027 yılında hali hazırdaki diğer
    projelerle birlikte yıllık 200bin-220bin adede
    çıkarması öngörülmektedir.

https://www.tofas.com.tr/YatirimciIliskileri/Sunumlar

2.  Alıntı Originally Posted by rodrigo44 Yazıyı Oku
    Selamlar stellantis türkiye sitesine girip sol üstteki menu kutucuğuna tıklayınız. Orda markalar ve hizmetler var. Opel ds citroen pejo harici Eurorepar, Distrigo, Spoticar, Stellantis finans bu şirketlerden

eurorepar: Deneyimli profesyoneller tarafından işletilen Eurorepar Car Service her marka ve her yaştan araçların servis ve bakımlarını yapabiliyor.
    Son günler demeyelim haksızlık olur, son yılların en iyi haberi. İleri için çok büyük bir farkındalık olacaktır. Borsada zararına bekliyoruz, yoksa 3-5 alınıp saklanacak senet ve gelişme.

Alıntı Originally Posted by rodrigo44 Yazıyı Oku
    Selamlar stellantis türkiye sitesine girip sol üstteki menu kutucuğuna tıklayınız. Orda markalar ve hizmetler var. Opel ds citroen pejo harici Eurorepar, Distrigo, Spoticar, Stellantis finans bu şirketlerden

eurorepar: Deneyimli profesyoneller tarafından işletilen Eurorepar Car Service her marka ve her yaştan araçların servis ve bakımlarını yapabiliyor.

Türkiye’de 2025 yılına kadar 300 hizmet noktasına ulaşmayı hedefleyen bir servis ağı

Distirgo : Distrigo, Stellantis’in çok markalı yedek parça, aksesuar, lastik, ekipman ve profesyonellere yönelik ürünlerin dağıtım markasıdır. Distrigo platformları, tüm markaların bakım ve onarımını sağlayan yetkili ve özel servislere, en yüksek seviyede müşteri memnuniyetini sağlayabilmeleri adına doğru parçaları doğru zamanda ve doğru fiyata sunarak servislerin günlük işinlerini kolaylaştırmaktadır. Türkiye genelinde İstanbul Avrupa ve Anadolu yakası, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Samsun ve Diyarbakır olmak üzere 8 Distrigo Platformu, toplamda 150 adet Peugeot, Citroën, Opel ve DS yetkili servisi ile birlikte 1.000’den fazla özel servis ve yedek parçacıya kesintisiz hizmet sağlamaktadı

Spoticar: SPOTICAR, Stellantis’in ikinci el araç alma ve satma platformudur. Dünyada başta Fransa, Almanya ve İtalya olmak üzere 11 ülkede hizmet veren SPOTICAR, Türkiye’de ise Temmuz 2021 yılında faaliyetlerine başladı.

Stellantis finansta taşıt kredi sistemi onu anlatmaya gerek yok.

Tofaşın eskiden servis ağı yoktu artık olacak 2. el satışı yoktu artık olacak. daha sayamadıgımız neler neler araştırınca görürsünüz.

Satın alma sadece distribitorlugumu kapsıyor yoksa bu şirketlerde tofaşa geçtimi diye mail atmıştım bugun cevap geldi

Mehmet Ağyüz

10:55 (2 saat önce)

Alıcı: ben

Merhabalar,

Satın alma Stellantis-Türkiye bütün operasyonları kapsıyor

sizde mail atıp kendiniz teyit edebilirsiniz %7 olmasında %5 olsun favok ne olacak hesap kitap ortada sizde hesaplayın

Frotonun iç pazara başka distiribitorlugu var mı ? yok. 2. el pazarı varmı yok. spoticar ile bundan sonra tofasın var mı var . Doasın üretimi ihracatı var mı? yok . Tofaşın ihracatı var üretimi var.

Burda bambaşka bir hikaye var iyi analiz eden emekli olur ytd. Her şey ortada araştırın şirket bugun analist raporu yayınladı pazar payı 3 katına cıkacak dedi %2 favok olsa ne olacak ne kadar satış yapacak siz hesap edin karını
    Hocam fort otokoç 2 ile 2. El satış yapıyor. Kredi finansman desteğini de Yapı Kredi veriyor genelde.
    Tofaşı da beğeniyorum ama fort daha çok ihracat ve ticari sınıf araçlar satıyor.

4.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Son günler demeyelim haksızlık olur, son yılların en iyi haberi. İleri için çok büyük bir farkındalık olacaktır. Borsada zararına bekliyoruz, yoksa 3-5 alınıp saklanacak senet ve gelişme.
    Dağın ardını görebilip sabredene burda ekmek cok diye düşünüyorum ford 2021 yılında 2milyar euro yatırım açıkladı kağıt nerden nereye gitti. Tofaş şuana kadar açıkladığı 1 milyar euroya yaklaştı (400milyon euro stellantis türkiye satın alımı kabaca 250 milyon euroya yakın k0 ve 250 milyon euroya yakın 2026 3. ceyrekte üretime başlayacak yeni modeli)

5.  Alıntı Originally Posted by reyz Yazıyı Oku
    Hocam fort otokoç 2 ile 2. El satış yapıyor. Kredi finansman desteğini de Yapı Kredi veriyor genelde.
    Tofaşı da beğeniyorum ama fort daha çok ihracat ve ticari sınıf araçlar satıyor.
    otokoç un kchol e faydası var frotoya bir faydası yok ki aynı şekilde yapıkredinin verdiği kredininde forda bir geliri yok sadece satış adeti.

Stellantis finansman tofaşa geçince kendi içinde kredilendirmiş olacak + kar yazacak spoticar tofaşa geçince 2. el tofaşa kar yazacak.

iyi analiz edin otokoç fordun iştiraki değil. yapıkredi zaten değil.

6.  Alıntı Originally Posted by rodrigo44 Yazıyı Oku
    Dağın ardını görebilip sabredene burda ekmek cok diye düşünüyorum ford 2021 yılında 2milyar euro yatırım açıkladı kağıt nerden nereye gitti. Tofaş şuana kadar açıkladığı 1 milyar euroya yaklaştı (400milyon euro stellantis türkiye satın alımı kabaca 250 milyon euroya yakın k0 ve 250 milyon euroya yakın 2026 3. ceyrekte üretime başlayacak yeni modeli)

Opel ds citroen pejo, son bir kaç yıldır ülkede farklı noktalara geldi, bitmeye yüz tutan opel resmen dirildi, citroen başka bir alem, çok güzel kasa araclar var, favorim pejo, özellikle 3008. Bir çok konuda bu markalar ilk 10 içinde rahat rahat yer alacaktır. İleride ilk 10 kendi arasında toplandığında, tofaşı bu markalar olarak aldığımızda %50 tofaşa ait olacaktır.

7.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Opel ds citroen pejo, son bir kaç yıldır ülkede farklı noktalara geldi, bitmeye yüz tutan opel resmen dirildi, citroen başka bir alem, çok güzel kasa araclar var, favorim pejo, özellikle 3008. Bir çok konuda bu markalar ilk 10 içinde rahat rahat yer alacaktır. İleride ilk 10 kendi arasında toplandığında, tofaşı bu markalar olarak aldığımızda %50 tofaşa ait olacaktır.
    Daha fiatın yeni modelleri yok stellantis çok uyuz davranıyor ama yeni grande panda geliyor çok güzel olmuş nette görsellerine bakın mayıs ayında türkiyeye gelmesi bekleniyor onunda

8.  Alıntı Originally Posted by Abram Yazıyı Oku
    Distribütörlukten bu kadar kar geleceğine eminmisiniz? Perakendeciler bu kadar karlı olsaydı diger oto parakendisi sirket de bu kari yapamazmiydi. Bence bu bahsettiğiniz favok uretim yapan bir sirket için olabilir ancak perakende şirketi için abartı gibi, konunun uzmanimisiniz ? Neye göre boyle yorumladiniz? Bir dayanaginiz varmi, yoksa kafaya göre mi yorumlarınız?
    Ayrıca şuan baktım bahsettiğiniz diğer parakendeci doas ise %8 favok marjı yapmış 2024 yıl sonu bilancosunda.
    doası katlar böler çarpar gönderir bu saatten sonra tofaş.
    stellantis haklarını almadan önce doas 188 milyar tl ciro tofaş fabrikanın en ölü döneminde %30 kapasiteyle calısıyorken 120 milyar tl ciro yaptı.

Bu saatten sonra tofaşla kıyaslanacak bir şirket yok benim gözümde rakamlar ortada varsa teziniz çürütün

Sayfa 438/441 İlkİlk ... 338388428436437438439440 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •