Sayfa 438/441 İlkİlk ... 338388428436437438439440 ... SonSon
Arama sonucu : 3526 madde; 3,497 - 3,504 arası.

Konu: ADESE - Adese Alışveriş Ticaret

1. Şirkette çarçur edilen ben büyük kısım genel yönetim giderleri, çoğu firmada bu böyledir burada bir iki tık daha fazla. Öte yandan firma elindeki daireleri kasıtlı olarak satmıyor, kiralayabildiklerini kiralıyor ama satabileceklerini bekletiyor.

Örneğin arma renk evlerinde Okkarlar inşaat tüm evlerin %80'ini satmış, martta iskan alınacak ve oturum başlayacak (hatta oturanlar varmış şimdiden) ama Adese tarafında hiç ev satılmadı, ofis/dükkanlar ise kiralanmış.

2. Teşekkür ederim

3.  Alıntı Originally Posted by edalcove Yazıyı Oku
    Şirkette çarçur edilen ben büyük kısım genel yönetim giderleri, çoğu firmada bu böyledir burada bir iki tık daha fazla. Öte yandan firma elindeki daireleri kasıtlı olarak satmıyor, kiralayabildiklerini kiralıyor ama satabileceklerini bekletiyor.

Örneğin arma renk evlerinde Okkarlar inşaat tüm evlerin %80'ini satmış, martta iskan alınacak ve oturum başlayacak (hatta oturanlar varmış şimdiden) ama Adese tarafında hiç ev satılmadı, ofis/dükkanlar ise kiralanmış.
    Adamların paraya ihtiyacı yok belli ki satmadıklarına göre

Şaka bir yana eldeki gayrimenkul değerlemeleri tam yapılamıyor..

bir dümenler dönüyor..

yatırım tavsiyesi degildir..

4.  Alıntı Originally Posted by edalcove Yazıyı Oku
    Şirkette çarçur edilen ben büyük kısım genel yönetim giderleri, çoğu firmada bu böyledir burada bir iki tık daha fazla. Öte yandan firma elindeki daireleri kasıtlı olarak satmıyor, kiralayabildiklerini kiralıyor ama satabileceklerini bekletiyor.

Mecburen biz rayiç bedellerden değil de piyasa değerlerini dikkate alarak kendimiz hesabını yapıp bir yol haritası çizecegiz öyle görünüyor..

YTD.

5.  Alıntı Originally Posted by Endex Yazıyı Oku
    Adamların paraya ihtiyacı yok belli ki satmadıklarına göre

Şaka bir yana eldeki gayrimenkul değerlemeleri tam yapılamıyor..

bir dümenler dönüyor..

yatırım tavsiyesi degildir..
    Dümen döndüğü garanti. Değerlendirmeler de tam olarak yapılmıyor. GYO olmadığı için yapılan değerlendirmeleri KAP'da yayınlama zorunluluğu da yok. İsterlerse defter değeri 1.5 kat yükselebilir diye düşünüyorum. Stok satışları da karlılığı patlatabilir ama hiçbirşeye dokunmamayı tercih ediyorlar.

Hasan Meşe gözaltına alınmış:

https://kulisborsa.com/borsa-operasy...an-mese-kimdir
    Yazdıklarım al-sat-tut tavsiyesi değildir.
    Kurt kışı geçirir, ama yediği ayazı unutmaz !!!

Alıntı Originally Posted by Limoncu Yazıyı Oku
    Hasan Meşe gözaltına alınmış:

https://kulisborsa.com/borsa-operasy...an-mese-kimdir
    Adese de bunun üzerinden fırıldak çevirdiler

*ADESE-Adese Gayrimenkul 2024 yılı 12 aylık konsolide net dönem karı 582.451.000 TL (Önceki 1.809.639.000 TL)

Sayfa 438/441 İlkİlk ... 338388428436437438439440 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •