Sayfa 438/735 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538 ... SonSon
Arama sonucu : 5874 madde; 3,497 - 3,504 arası.

Konu: VAKKO - Vakko Tekstil

1.  Alıntı Originally Posted by Yamuk Prenses Yazıyı Oku
    Şirketten aksi yönde bir açıklama yapılmadı halen. Herkesin sustuğu bir anda neden olmasın ?
    Elemanlar senelerdir aynı taktiği uyguluyor. Mezun veriyor yeniden öğrenci alıyor. İnandırıcı değiller. Bilançodan da cacık beklemiyorum. Elinde ciddi verisi olan varsa buyursun paylaşsın yoksa hayal dünyasında yaşamayın veya mal pazarlamaya çalışmasın kimse

2.  Alıntı Originally Posted by regulator Yazıyı Oku
    Elemanlar senelerdir aynı taktiği uyguluyor. Mezun veriyor yeniden öğrenci alıyor. İnandırıcı değiller. Bilançodan da cacık beklemiyorum. Elinde ciddi verisi olan varsa buyursun paylaşsın yoksa hayal dünyasında yaşamayın veya mal pazarlamaya çalışmasın kimse
    Pardon bir daha olmaz.

3.  Alıntı Originally Posted by Yamuk Prenses Yazıyı Oku
    Pardon bir daha olmaz.
    Hangisi olmaz? Mal pazarlamaya çalışmak mı?

4.  Alıntı Originally Posted by regulator Yazıyı Oku
    Hangisi olmaz? Mal pazarlamaya çalışmak mı?
    Evet ben süper mal pazarlıyorum ama sizin uyarınızdan sonra yapmayacağım. Burada ki arkadaşlarda almayacak zaten iyi ki uyardınız. Sizde sakın almayın... Hoşçakalın gidip başka yerde yapıcam pazarlama faliyetini.

5. Şahsen alırken 2. Çeyrek bilançosunu beğenip almıştım, ancak 3. Çeyrek bilanço hüsran oldu benim için. Gittiğim yerlerde mağazaları gözlemleyip bilgiler almaya çalışıyorum ama şu bir gerçek ki şirketin yatırımcı ilişkileri berbat. Hiçbirşey öğrenemiyorsun.

6. al gülüm ver gülüm

7. ver gülüm al gülüm

8. Yabancı yine alıma başlamış hayrola habermi aldılar acaba

Sayfa 438/735 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •