Sayfa 438/673 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538 ... SonSon
Arama sonucu : 5379 madde; 3,497 - 3,504 arası.

Konu: SRVGY - Servet GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by whiningman Yazıyı Oku
    1 nisan şakası hemde 2 senelik yaptım şaka bir tarafa boşa sevinmezsiniz umarım kuşlu sitede vatandaşın biri bu iş sngyo kurtarmak için yapılan bir satış boşa hevesleniyorsunuz demiş size., eğer asli varsa acaba nasıl ilişkilendirecekler para aktarımını düşünmedim değil. O zaman harbi şakayı yapar servet
    1 nisan yazım şurda bir dursun şakayı Servet yapacak demiştim hemde kötü bir şaka ) kaymağı sngyo yiyecek nokta

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by whiningman Yazıyı Oku
    1 nisan yazım şurda bir dursun şakayı Servet yapacak demiştim hemde kötü bir şaka ) kaymağı sngyo yiyecek nokta
    sngyo kaymaği yiyebilir olabilir ama oncelikle satiış işlemini tamamlanmasi lazim yani paranin srvgy kasasina girmesi lazim !

yatırım tavsiyesi degildir

3.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    sngyo kaymaği yiyebilir olabilir ama oncelikle satiış işlemini tamamlanmasi lazim yani paranin srvgy kasasina girmesi lazim !

yatırım tavsiyesi degildir
    Siz kanımca gençsiniz. Buna Çorumlu Avni derler. Alaaddin in cini bu Şam şeytanından salavat almadan lambasından çıkmaz 😀 sonra kitaplara konu olur vay anasını dedirtir adama 🤣

4. Son tahlilde eldeki verilere göre daha önceki arastırma sonuçlarımızdan da görüldüğü üzere belediye engeli sözkonusu değil ,3 hafta içinde rekabet kurulu onayı gelecek 1-2 haftalık ibraz işlemleri bitiminde kasamıza nakit girmiş olacak . Şirketin 2 yolu var 1 bu satıştan dolayı oluşacak kar rakamını dağıtmak yada bedelsiz vermek,sinpaşın mevcut yapısı nedeniyle nakit girişine ihtiyaç var .avni bey aklını peynir ekmekle yememişse servet gyo ait nakit gücünü ne sekilde hangi kıstaslara göre sinpasa aktarabileceğini bilecek kapasitededir,

Hangi yöntemlerle sinpaşı toparlayabileceğine bakarsak ; 1: sinpasta makul bir bedelli yapılması ( bu durumda halka açıklık oranı çok yüksek olduğu için diğer ortaklarda ellerini taşın altına sokmuş olurlar ki Çelik ailesi için en mantıklısıdır)

2 — avni bey hayırsever kimliğiyle %95 oranına sahibi olduğu Servet gyo daki sınırlı sayıdaki %5 lik ortaklarını üzerek sinpastaki büyük çoğunluğun mutluluğu için sinpaşın elindeki ticari üniteleri satın alarak sol cebindeki parayı sağ çekine transfer edebilir)))))) böylece neredeyse tamamına yakın hisselerine sahip oldukları Servet gyo yu söğüşleyerek Sinpaş yatırımcılarını mutlu edebilirler ))))

3—kasada oluşacak 600_700 mil TL kar rakamını çaktırmadan çuvallara doldurup sinpaşın kapısına bırakıp robin Hood misali sinpaşın borçlarını kapatabilir ,

4—hiç biri)))))
    İşi ehline ,samanı eşeğe,bilgiyi arife verin.Bilgiyi eşeğe verirseniz ,bilgi zayi olur.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by whiningman Yazıyı Oku
    Siz kanımca gençsiniz. Buna Çorumlu Avni derler. Alaaddin in cini bu Şam şeytanından salavat almadan lambasından çıkmaz [emoji3] sonra kitaplara konu olur vay anasını dedirtir adama [emoji1787]
    Borsamizin 95 / 97-98 / 2001 / 2008 / 2020 krizlerine bizzat taniklik etmis birisine bu soyledikleriniz cok tuhaf geliyor !

ama sosyal platform boyle bir sey sn. whiningman [emoji846]

bu sirket hisselerinde kimse islem yapmazken , hatta sirketi bile kimse tanimazken biz bu cevherin pesinde idik ! 2-3 yildir suren bu hikayenin pesindeyiz. 2.50-4.00 arasinda cok trade ettik. bir kardesler bir de ben vardim, birde sn. batik !

biz sabirliyiz ! acelemiz yok

6.  Alıntı Originally Posted by by ben Yazıyı Oku
    Son tahlilde eldeki verilere göre daha önceki arastırma sonuçlarımızdan da görüldüğü üzere belediye engeli sözkonusu değil ,3 hafta içinde rekabet kurulu onayı gelecek 1-2 haftalık ibraz işlemleri bitiminde kasamıza nakit girmiş olacak . Şirketin 2 yolu var 1 bu satıştan dolayı oluşacak kar rakamını dağıtmak yada bedelsiz vermek,sinpaşın mevcut yapısı nedeniyle nakit girişine ihtiyaç var .avni bey aklını peynir ekmekle yememişse servet gyo ait nakit gücünü ne sekilde hangi kıstaslara göre sinpasa aktarabileceğini bilecek kapasitededir,

Hangi yöntemlerle sinpaşı toparlayabileceğine bakarsak ; 1: sinpasta makul bir bedelli yapılması ( bu durumda halka açıklık oranı çok yüksek olduğu için diğer ortaklarda ellerini taşın altına sokmuş olurlar ki Çelik ailesi için en mantıklısıdır)

2 — avni bey hayırsever kimliğiyle %95 oranına sahibi olduğu Servet gyo daki sınırlı sayıdaki %5 lik ortaklarını üzerek sinpastaki büyük çoğunluğun mutluluğu için sinpaşın elindeki ticari üniteleri satın alarak sol cebindeki parayı sağ çekine transfer edebilir)))))) böylece neredeyse tamamına yakın hisselerine sahip oldukları Servet gyo yu söğüşleyerek Sinpaş yatırımcılarını mutlu edebilirler ))))

3—kasada oluşacak 600_700 mil TL kar rakamını çaktırmadan çuvallara doldurup sinpaşın kapısına bırakıp robin Hood misali sinpaşın borçlarını kapatabilir ,

4—hiç biri)))))
    Avnide yöntem x üzeri en az 4 dür. Merak etme.Özellikle 2 numaralı ön görünüz olası olabilir. Bugüne kadar sngyo yu soyup Servet e götürdüyse, kazanın doğurduğuna neden inanmıyorsun hikayesi ile karşılaşılabilir her ne kadar en sağlıklısı 1 gibi gözüksede, ben daha yaratıcı bir şeyler bekliyorum kendisinden. Kitaplarda sonradan okutulacak cinsten bir bomba yaklaşıyor bilesiniz...

7.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    Borsamizin 95 / 97-98 / 2001 / 2008 / 2020 krizlerine bizzat taniklik etmis birisine bu soyledikleriniz cok tuhaf geliyor !

ama sosyal platform boyle bir sey sn. whiningman [emoji846]

bu sirket hisselerinde kimse islem yapmazken , hatta sirketi bile kimse tanimazken biz bu cevherin pesinde idik ! 2-3 yildir suren bu hikayenin pesindeyiz. 2.50-4.00 arasinda cok trade ettik. bir kardesler bir de ben vardim, birde sn. batik !

biz sabirliyiz ! acelemiz yok
    Umarım her şey gönlünüzce olur. Ben genç derken latife etmiştim.

Endeks 99,500 lere kadar değip pull back sürecine girebilir, 93 bin lere kadar geri çekilme düzeltme yaşanabilir,

Bu süreçte ve sonrasında bile servet avantajlıdır.

Eurodaki 10 kuruşluk artış 13.000.000 tl kar yazdırıyor servete, 177 milyon euro para gelecek daha ne olsun.

( (130 milyon euro x 7,50) - (130 milyon euro x 7,4) = 13.000.000 tl buda formülü)
    Son düzenleme : muhammet0178; 14-04-2020 saat: 12:10.
    Yazdıklarım SPK Mevzuatı ve diğer yasal mevzuat gereği hiçbir şekilde Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Sayfa 438/673 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •