hadi gene iyisiniz boğacıklarım müjde size kıbrısa da külliye yapacaz noldu la ayıcıklarım kaldınız elece artık biz ayılar düşünelim pazartesi açılışını![]()
Batık ayıyım poz açacak halim yok
Yurtdışı piyasalar iyice yeşile döndü. Dow pazartesi açılış seviyesine geldi, Dax daha zayıf ama. ABD'de bilanço dönemi ve bilançoların %8'i açıklanmış, gelenlerin %85'i oranında beklentilerin üstünde kar açıklamış. Bilançolar da kötü geleydi paraşütsüz düşerdi demek ki
Bu kirlenmiş dünyayı yaşanılır kılan
nedir
bilir misin?
*"İncinsen de incitme"*
diyen
*Mevlana'sı,*
*"Yaradılanı sev, yaradandan ötürü"*
diyen
*Yunus'u,*
*"Dili, dini, rengi ne olursa olsun iyiler iyidir"*
diyen
*Hacı Bektaş Veli'si,*
*"Ne mutlu eğri zamanda doğru yerde durabilene"*
diyen
*Pir Sultan Abdal'ı,*
*"Beni hor görme* *gardaşım,*
*sen altınsın da*
*ben tunç muyum?"*
diyen
*Veysel'i,*
*"Kötü insanların türküleri yoktur"*
diyen
*Neşet Ertaş'ı,*
*"Bütün aşklardan yücedir, insanın insanı sevmesi"*
diyen
*Mahsuni'si,*
*"Sana düşman*
*bana düşman,*
*düşünen insana* *düşman, vatan ki*
*bu insanların evidir, sevgilim*
*onlar*
*vatana düşman"*
diyen
*Nazım'ı,*
*"Çiçek gibi insanların kalbini kırdınız, bahçeleriniz bahar görmesin"*
diyen
*Ahmed Arif'i,*
*"Dağlar,insanlar ve hatta ölüm bile yorulduysa, şimdi en güzel şiir barıştır"*
diyen
*Yaşar Kemal'i*
var.
Yani bu kadim topraklarda
*kin ve nefret yeşermez.*
*Her şeye rağmen sevgi yeşerecektir...*
*Kardeşçe,*
*sevgi dolu nice mutlu bayramlar...*
Ben 3 haneli 30 endeks bekliyordum ama küresel çok afilli çıktı düşmemde düşmem diyor
Kallavi bir düşüş yok Mart düşüşümden beri tepkiler Verse de daralan üçgende debeleniyor .
Şu anda aşağıya kırdı 30 endeks bakalım tepki gelecek mi yoksa ruhuna el Fatiha mı okuyacağım
vaka sayısı yine tırmanmaya başladı 9 binlere yaklaşmış...aşı olmamakta direnirse millet bu kış çok sıkıntı çekeriz...
Hastanın bulaşıcı olmayan hastalıklarda tedaviyi retetme hakkı var ve bunu anlamak mümkün.Hiper tansiyon, böbrek yetmezsizliginde vs...
Ama bulaşıcı hastalıklarda bu hakkı olmamalı.Benim bedenim istediğim gibi kullanırım 😀 sloganı burada kullanılamaz.Kamu otoritesi gerekirse yapmayanlara sınırlayıcı haklar getirmeli.Hekimlerin %95 üzerinde ittifak ettiği aşıyı olmayan kişiler yeni varyanlarin oluşmasına ve toplumsal bağışıklığa engel olduklarından,
devlet tarafindan aşı olmak istemeyenlere sert sınırlama getirilmeli.
Yer İmleri