Sayfa 438/505 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488 ... SonSon
Arama sonucu : 4036 madde; 3,497 - 3,504 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1.  Alıntı Originally Posted by HARLEYQUEEN Yazıyı Oku
    Arkadaş daha dur gün erken diyeceksiniz amma diyim genede ..

Be adam 100m TL durduk yere gelen firmanın tahtası halen +1 degil nasıl sinir olmayayım tövbe tövbe, nasıl piyasa bunu okumaz görmez madem.

Ne vizyonsuz adamsınki tahtaya selam vermeye korkar millet ...
    Acele Yok

Yavaş atın ciftesi pek olurmuş...

Günün yarışı bitmiş, hissenin hacmi 6 milyon lira dahi olamamış. Talep Yok hisseye, çünkü dokunan yanmış. Kimse bulaşmak istemiyor. Sadece vurkac yapan bir kaç amatör trader az parayla girip çıkıyordu. Onlarda brüt takas nedeniyle hisseye girmiyor

Tam da herkes korkmusken tahtadan, yapıştırıp yukarı uçurmak vardı tahtayı.

Lakin olmadı.

Demek ki bu hissede öyle bir plan yok

Corona bitti, şirket dibe gitti. Yeni bir ürün de olmayınca, nalları göğe dikti

Temettü vere bari bu yıl.

Hisse başı 1 lira verse bari yatırımcısına. A1 kapitale şirketin parasını gömmenin bize bi faydası yok . A1 kapitali beslemek için kurulmuş gibi şirketimiz. Çünkü bizim hayrimiza bir tane kap yok. Umursanmiyoruz. Geçmişte bir hareket çekmiş ve hareketi çekenler kovulmuş şirketten. Daha da bu hareket olmaz. Rtalb'in hisse değerinin yüksek olmasının patrona bir faydası yok demek ki. Zaten elinde %1 dahi rtalb hissesi yok

Ölün lan banane , der gibi rtalb yönetimi

Öldü zaten yatırımcı 3 senede

Yapacak birşey yok

Bekleyip görmek lazım bu filmin sonunu
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

2. Buraları okuyan bu kağıda bulaşır mı?

Gerçi yalan yok. Az bile yazılıyor. Bir sürü anlaşılmaz işler dönüyor. Halka arzın açıklanmasından sonra hisse satışı mesela... Neye yorumlarsan yorumla!...

2020'de 25 tavanlık seriden önce 4 taban görmüş olmasından alınan dersle biz ateşe bugün de odun attık. Kısmet artık.
     Alıntı Originally Posted by külyutar Yazıyı Oku
    A1 kapital bilançosu erken geldi

Halka arz başvurusunun konsepti belli oldu.
    " ,%500 artan kar oranıyla arz oluyoruz "

Oransal arz olursa , 1 ay tavan olur gibime geliyor.

A1 kapitalin borsa değeri arttikca, bizim özswrmayede artar.o kadar artar ki, borsa defter değerimiz 1.00 altına düşer.

Tabii arzda değerinin 5 katı ina rasyosu ilesatisa çıkmazsa
    SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tüm yazdıklarım şahsi fikrimdir. Yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir.

3. Her ay maaştan kalanı gömüyorum tahtaya yaklaşık 2 yıldır. Satmasaydim ortalama %300 gelir getiren hisselerimi satıp , rtalb yaptım her düşüşte

Kefen param vardı kenarda, onuda tahtaya gömdüm.

Tekkeyi bekliyoruz artık

Bakalım ne olacak

Ya Nasip
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

4. 40 tavan yaparsa ancak bu tahtanın günahları silinir

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Bistten resmen tiksindim, ve peyder pey çıkıyorum, zarar mara umurumda değil, böyle bçktan pşyasa olmaz, olmamalı.
    Nasdaq tan alıyorum. en azından $ yükselirse yakalanmam. Hissenin yükselmeside cabası.
    X100 nerdeyse tepeye geldi biz hala %50 aşağıdayız bu sadece rta için değil tüm hisselerde durum aynı.. Boşa kürek çekiyoruz velhasıl. Bir kaç hisse bırakıp bir daha bist açıp takip bile etmeyeceüim.
    Hakkaten tiksinç

6. Borsa şirketleri hakkında en ince detaya kadar analiz raporu yayınlayan , araştırma raporu yayınlayan A1 kapital 'in %43 sahibiyiz . 200 civarı profesyoneli istihdam ediyor A1 kapital...

Lakin bizim hissemiz hakkında tek satır analizi/ raporu Yok

Patronda haklı, RTA 'yi analiz etmeye değmez.

Rtalb aslında A1 kapitali yüceltmek için arz edilmiş bir köledir

7. 750.000.000 TL ihraç tavanı dahilinde tahvil/finansman bonosu ihraç belgesi kapsamında 28.04.2023 vade sonu tarihli 100.000.000 TL nominal tutarda borçlanma aracı ihracımız gerçekleştirilmiştir.

A1 kapital

8. 40 orjinal bir araya gelse sen gibisini doğuramazdı malum sahıs !

Yazık ettin güzelim hisseyede , formasyonlarada , cehennem ateşinden kurtulma insallah..

Hiçmi yüzün kızarmaz bu kadar ah almaya.

Bi sal artık bi salllll...

Sayfa 438/505 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •